Ron Dalmolen

Eerste keer dat ik iets bij Moviestore heb besteld , en moet zeggen dat ik zeer tevreden ben over de afhandeling en bezorging, het pakketje was keurig ingepakt alsof het een kadootje was ( was het... Eerste keer dat ik iets bij Moviestore heb besteld , en moet zeggen dat ik zeer tevreden ben over de afhandeling en bezorging, het pakketje was keurig ingepakt alsof het een kadootje was ( was het natuurlijk ook , maar dan voor mijzelf ).
Zal vast en zeker niet de laatste keer zijn dat ik iets bij Moviestore bestel , prima webwinkel met betaalbare en als je wilt prijzige filmartikelen.

Sterke punten waren dat het item die ik had besteld uiteindelijk een langere levertijd bleek te hebben , Moviestore heeft me daarin goed geïnformeerd en op de hoogte gehouden , uiteindelijk zijn zij... Sterke punten waren dat het item die ik had besteld uiteindelijk een langere levertijd bleek te hebben , Moviestore heeft me daarin goed geïnformeerd en op de hoogte gehouden , uiteindelijk zijn zij ook afhankelijk van hun leveranciers , verder was het verpakken van het pakketje uiterst goed gedaan , complimenten !!

Aangezien dit voor mij de eerste keer was totnutoe alleen maar positieve woorden , ik zou zeggen GA ZO DOOR !!!

Peters

Leuke artikelen

Dat er spullen te koop zijn die ik.nog nergens in Nederland heb gezien.

David

De PCS Conan War Paint besteld vorige week. Wat kan ik zeggen... Vlot en bovenal vriendelijk contact!... Statues worden eerst nagekeken vooraleer de shop verzend om zeker te zijn dat je een perfect... De PCS Conan War Paint besteld vorige week. Wat kan ik zeggen... Vlot en bovenal vriendelijk contact!... Statues worden eerst nagekeken vooraleer de shop verzend om zeker te zijn dat je een perfect statue krijgt!.... Twee dagen later statue reeds aan de deur :-)..... De bruine shipper nog eens mooi ingepakt in inpakpapier!.... Niet alleen wat extra bescherming maar het gevoel dat er echt een cadeau aan de deur geleverd wordt! :-) ....Moet het nog gezegd zijn dat ik deze store ten harte aanraad :-)

Vlot en vriendelijk contact
Beelden worden goed nagekeken
Snel en goed verzonden.

Voor mij alles i n orde

Willem

We hadden de Sideshow Toothless besteld bij Moviestore. Het bestellen was zo gedaan en we hoefden alleen te wachten tot dat de statue in Nederland was aangekomen.

Moviestore communiceert prettig, snel en duidelijk, daar houdt ik van!
Vragen worden netjes beantwoord en ze houden je goed op de hoogte.

Geen, ga zo door!

MAS de Santy

Vriendelijk en een goede service

Heeft kennis van zaken en is ook een liefhebber van het gene wat hij verkoopt

Helemaal goed.

Zeer vriendelijk en behulpzaam. Zelfs pakket ingepakt voor me zonder dat ik het vroeg. :D

Tom van Hellemondt

Erg snelle reactie op bestelling en of berichten via de webmail ??

De website is overzichtelijk en prettig om naar te kijken en/of bestellen

De levering is vrij lang

Reactie Moviestore.nl:

Beste Tom,
Beste Tom,
U had een artikel besteld waarbij stond aangegeven dat deze besteld moest worden bij de leverancier en uiterlijk 2 weken zou gaan duren. Dit had ik u ook gemaild na ontvangst van de bestelling. Wellicht dat deze mail niet goed ia aangekomen en dan kan ik uw gevoel wel begrijpen dat de levering lang heeft geduurd.
Mvg,
Klaus Lucas
The Movie Store

Goede respons, snel verzonden en goed verpakt

goed verpakt

niet direct

Hele fijne webwinkel

heyman davy

1ste bestelling gedaan en heel tevreden over bestellen, afhandelen en ontvangen. zeer zorgvuldig en goed ingepakt.

zeer zorgvuldig en goed ingepakt

zou het niet direct weten