Job Fleuren

Ik kocht een kado voor een vriend (lotr mini epic uruk berserker) en kwam op deze site terecht. Ik vind het een fijne site om dingen te bestellen. Ze houden de klant goed op de hoogte door emails te... Ik kocht een kado voor een vriend (lotr mini epic uruk berserker) en kwam op deze site terecht. Ik vind het een fijne site om dingen te bestellen. Ze houden de klant goed op de hoogte door emails te sturen als de betaling ontvangen is, als ze het pakket hebben verstuurd en wanneer het onderweg is.

Ik vind het een duidelijke site. Duidelijke beschrijving bij elk product met mooie foto's.

Het enige wat ik als verbeterpunt meegeef is dat je in het menu op verschillende franchises kan kiezen maar bij best veel zit er niks. Dus misschien is het handig om de lege franchises te... Het enige wat ik als verbeterpunt meegeef is dat je in het menu op verschillende franchises kan kiezen maar bij best veel zit er niks. Dus misschien is het handig om de lege franchises te verwijderen tenzij je iets aan te bieden hebt.

ted

Helemaal top, altijd goed en snel contact, goede prijzen en heel goed verpakt afgeleverd

helemaal top, altijd goed en snel contact, goede prijzen en heel goed verpakt afgeleverd

nee alles is dik in orde

Ga nooit bij een andere leverancier iets pre orderen !

charlotte van der Poll

Twee keer aan de lijn gehad en echt super super vriendelijk.
Wat hij zei gebeurde ook.
Echt top dus een echte aanrader

Vriendelijkheid
snelheid
selectie

ne maar als ik het nodig heb ga ik weer naar moviestore

Gido Stroeve

Ik heb laatst 1 grote aankoop gedaan bij de moviestore, het duurde echt maar 1 dag en hij was binnen, ook vond ik de website soepel verlopen, niet van die slome websites waarop je niks kan zien, ook... Ik heb laatst 1 grote aankoop gedaan bij de moviestore, het duurde echt maar 1 dag en hij was binnen, ook vond ik de website soepel verlopen, niet van die slome websites waarop je niks kan zien, ook heeft de winkel een grote diversiteit in producten, het gene wat ik had gekocht kon ik alleen maar bij deze winkel vinden en ook nog voor een super goede prijs! Over het algemeen ben ik super tevreden over de Moviestore??!

Snelle levering, goede website, eigenlijk alles wat ik al genoemd heb.

Nee, op dit moment heb ik nog geen vebeterpunten opgemerkt.

Elcfx

Was voor mij de eerste keer, maar is goed bevallen

Heeft veel in stock en de website is overzichtelijk!

Nog niet kunnen onderdekken

Vogelaar

Een bedrijf waar ik al menig jaar met goede resultaten mijn geld nij uitgeef.

Snel, goed en betrouwbaar.

Ik heb heel hard na zitten denken maar kan er eigenlijk maar één bedenken:
Gevulde koeken bij de koffie ?

Reactie Moviestore.nl:

Goed plan René, neem jij de volgende keer gevulde koeken mee :-)
Grtz, Klaus

Vlot contact met dit bedrijf.Goede afhandeling.

Had wel verwacht dat m'n gekochte art. in een fabrieksverpakking zou zitten.

Reactie Moviestore.nl:

Beste C. Snoeij,
Het betrof hier een schoudertas in de SALE en hier zat inderdaad niet meer het plastic zakje omheen, excuses hiervoor.
Mvg,
Klaus Lucas
The Movie Store

Helemaal tevreden. Altijd keurig in orde :)

Snelle verzending, Goed verpakt en goede communicatie.

Nol van Meegeren

Snelle en goede communicatie, goede afhandeling en levering