Jesse Truyens

Overlaatst mijn eerste bestelling geplaatst, het pakketje werd snel verzonden, de figuren waren goed verpakt en heb ze zonder schade en binnen de week aangekregen!

De klantenservice is...

De klantenservice is ook enorm vriendelijk en de collectibles zijn goed geprijsd! Zeker een aanrader, hier bestel ik zeker en vast nog eens!

Vriendelijke klantenservice met snelle en goed verpakte verzending!

Arie

Vooraf heb ik gebeld en informatie over het product gevraagd. Prima gesprek. Ik heb vooraf alle info gekregen.

Fijn telefoongesprek. Goede informatie vooraf. Snelle levering. Product voldeed aan verwachting.

Alles was prima in orde.

Jeroen

Goed en super snel

Snelle service. En koop gemak.

Meer funko’s

Cathelijne Mulder

Net als de vorige bestelling keurig op tijd, en alles netjes ingepakt.
Berichten worden snel beantwoordt, wat ook heel prettig is.

Tot de volgende keer!

Goede communicatie, snelle levering, goed verpakt.

Jeroen

Super, snel en goed.

Houden je goed op de hoogte

Meer funko

Richmond Panopio

Bestellen ging erg gemakkelijk, er is keuze uit een ruim assortiment en binnen 2 dagen was mijn bestelling bij mij thuis.

Jim

Super!

Netjes en snel geleverd!

Het aanbod is wat matig

Ralph Remers

Eenmaal 2 artikelen besteld.

Mogelijk tussendoor update m.b.t release ?
Mogelijk tussendoor update m.b.t release ?
Nu wist ik door het desbetreffende bedrijf die het figuur uitbracht online in de gaten te houden dat de release datum langer zou duren. Mogelijk kan Moviestore zelf zijn klanten tussentijds informeren wanneer deze vertraagd zijn.

Reactie Moviestore.nl:

Beste Ralph Remers,
Inderdaad een verbeterpunt waar ik aan moet werken.
Bedankt voor uw review.

Mooie side snelle levering

meteen verzonden

heb ik niet

Max

Ik ben redelijk tevreden over The Movie Store. Producten zijn scherp geprijsd en de verzending gebeurd snel.

Ik kocht een staf van noble collection en dit bedrijf was het voordeligst in prijs.

Het product was verpakt in dik papier waardoor hetdoosje van karton waar mijn product omheen zat beschadigd was geraakt. Aangezien het doosje het product een orgineel doosje is en bij het product... Het product was verpakt in dik papier waardoor hetdoosje van karton waar mijn product omheen zat beschadigd was geraakt. Aangezien het doosje het product een orgineel doosje is en bij het product hoort is het in waarde gedaald.

Reactie Moviestore.nl:

Beste Max,
Uiteraard natuurlijk heel vervelend mocht er een beschadiging zijn ontstaan.
Beste Max,
Uiteraard natuurlijk heel vervelend mocht er een beschadiging zijn ontstaan.
Maar even voor de goede orde, artikel was verpakt in heel stevig karton en ik verstuur de toverstokken al jaren op deze manier zonder klachten. Maar nogmaals heel vervelend en ik had het prettig gevonden als u gelijk via ons ticket systeem contact had gezocht en niet pas na een maand via deze review ;-)
Mvg,
Klaus Lucas