9.6/10

Al vaker mogen bestellen bij deze site. En de ervaringen zijn constant op en top. Klant vriendelijk/ prijs kwaliteit/ en altijd behulpzaam mocht er iets fout zijn gegaan met wat er is besteld. Super... Al vaker mogen bestellen bij deze site. En de ervaringen zijn constant op en top. Klant vriendelijk/ prijs kwaliteit/ en altijd behulpzaam mocht er iets fout zijn gegaan met wat er is besteld. Super winkel!

De prijs kwaliteit. En de klant vriendelijkheid

In principe niet. Alles loopt wat mij betreft op rolletjes

Fred

Goede internet winkel goede kwaliteit en altijd op tijd met goede zending info

Martijn

Goede website, snel antwoord bij vragen en keurig geleverd.

Netjes te woord gestaan

De tijd tussen voor inschrijving van het product wat ik kocht en de uiteindelijke levering was veel te lang

Reactie Moviestore.nl:

Beste Martijn van den Broek,
Beste Martijn van den Broek,
U had een pre-order geplaatst waarbij u op voorhand info heeft gekregen dat release-datums bij pre-orders altijd onder voorbehoud zijn. In dit geval werd de Endoskeleton steeds weer uitgesteld door Hot Toys wat natuurlijk heel vervelend is. Dus ik snap dat u een onvoldoende geeft voor de snelheid van de levering ondanks dat ik daar niks aan kan doen.
Mvg,
Klaus Lucas
The Movie Store

Wendy Vernimmen

Vlot contact en snelle levering

Thomas

Ik heb onlangs de Xenomorph actiefiguur van Alien Covenant bij jullie besteld. Netjes op dinsdag afgeleverd (had hem op een zondag besteld).

Groot assortiment. Overzichtelijke website. Product was goed verpakt. Goede levering.

Er zaten een paar krasjes op de actiefiguur toen ik hem uit de doos haalde. Ik vraag me af hoe dit gekomen kan zijn.

Reactie Moviestore.nl:

Beste Thomas Kuhlemeier,
Heel vervelend dat er krasjes op de actiefiguur zaten. Dit moet bij de fabrikant zijn gebeurd aangezien de actiefiguur gesealed in de blister verpakking zat.
In...
Beste Thomas Kuhlemeier,
In ieder geval excuses hiervoor.
Mvg,
Klaus Lucas
The Movie Store.

M.Weijts

Ruim assortiment, goede service

Ruim assortiment

Ga zo door

Juan Ramos Braga

Zoals altijd heel goed. Ik heb meerdere keren bij hun besteld en ik blijf een vaste klant forever.
Bedankt, Walter White!

Snel en klanten vriendelijk

Niks

Goede ervaring gehad!

Het beeld was goed verpakt en het email contact was goed

Allard Steijger

Leuke spullen en lekker snel geleverd :-)

Veel keus en overzichtelijke site met foto’s en de nodige info

Nee want werkt allemaal prima

Noel Demkes

Besteld, Ontvangen, Tevreden