Dicky Kruizenga

Vriendelijke lui! En een top service!

engelaar

Zeer goede ervaringen,fijne afhandeling en snelle bezorging van de bestelde producten

Lisa

Mijn ervaring met moviestore is top! Ik raad dit ook aan anderen! De levering is super snel en je wordt goed op de hoogte gehouden. De keuze is ook groot bij moviestore. We hebben hier al vaker iets... Mijn ervaring met moviestore is top! Ik raad dit ook aan anderen! De levering is super snel en je wordt goed op de hoogte gehouden. De keuze is ook groot bij moviestore. We hebben hier al vaker iets besteld en altijd erg tevreden over dr service.

Goeie service en snelle levering.

Geen.

Maurizio Salori

Heb inmiddels 2x besteld bij Moviestore.nl
Website is overzichtelijk en het aanbod is groot. Ook de prijzen zijn zeer schappelijk. Items op voorraad worden zeer snel verzonden.

Aanbod, vriendelijkheid en vlotte verzending.

Informatie verschaffing tijdens pre-orders. Had een pre-order geplaatst welke door de fabrikant steeds werd uitgesteld. Had graag een mailtje ontvangen over de gang van zaken. Had zelf gemaild en... Informatie verschaffing tijdens pre-orders. Had een pre-order geplaatst welke door de fabrikant steeds werd uitgesteld. Had graag een mailtje ontvangen over de gang van zaken. Had zelf gemaild en daar keurig een reactie op gehad. Maar had liever het initiatief vanuit Moviestore gezien.

Lloyd Allan

Zeee goed

Goede communicatie via email

Mara de Rooij

Het product dat ik kocht was precies zoals omschreven en was erg snel verzonden en goed verpakt. Bestellen was makkelijk en er waren meerdere betaalmethodes mogelijk.

Naast meerdere betaalmethodes is het ook mogelijk uit meerdere verzending vormen/bedrijven te kiezen.

Artikelen die niet op voorraad zijn, kunnen alleen per e-mail worden besteld. Hoewel het logisch is dat deze artikelen via een aparte methode moeten worden besteld (omdat de site natuurlijk niet kan... Artikelen die niet op voorraad zijn, kunnen alleen per e-mail worden besteld. Hoewel het logisch is dat deze artikelen via een aparte methode moeten worden besteld (omdat de site natuurlijk niet kan garanderen dat zo'n product alsnog geleverd kan worden) zou een formulier of bestelmethode op de site zelf toch prettiger zijn. E-mailen is toch net weer een extra barrière voor een klant.

Very good communication, fast delivery. I'm very happy with the figure

Very helpful contact. Good prices.

Feedback form should be in different languages.

n.v.t.

Vanaf het selecteren v.d. items op de website t/m het ontvangen van het pakket alleen maar positief.

Bedrijf heeft een proactieve houding heb ik gemerkt tijdens mijn laatste bestelling.

Ga vooral zo door.

Danny Verlinden

Goede service en contact

Goede communicatie

Zo doorgaan

Guillian claeysens

Top service snelle levering alles top in orde