C. Dekker

Mijn ervaring met dit bedrijf was zeer goed.

Zeer snelle levering, product was netjes ingepakt.

Angelo Timmer

Hele goede service! Kreeg een telefoontje om te vragen of ik thuis ivm de vakanties.

Alles was ook super verpakt en snel in huis.

Goede service en goed verpakt.

Geen op ditmoment

Chris M.

Zoals met eerdere bestellingen, levering zoals beloofd op website in tip top conditie.

Snelle en correcte levering, goede communicatie via email.

Roy Visser

Zeer goed. Prettig persoonlijk contact, snelle respons op e-mails en altijd zeer netjes verpakt.

Persoonlijk contact, verzendmogelijkheden en prijzen

Niks op aan te merken.

Eerste bestelling, prettige eerste kennismaking

Snelle afwikkeling bestelling

Jammer dat er maar een exemplaar (doos) op voorraad was, Hierdoor onnodige (verzend)kosten moeten betalen.

Reactie Moviestore.nl:

Beste John Spiering,
Mochten er meer exemplaren aanwezig zijn geweest dan waren de verzendkosten hetzelfde gebleven dus ook niet onnodig ;-)
Mvg,
Klaus Lucas
The Movie Store

Demi Roelandse

Uitstekend. Netjes geld terug gekregen voor een product dat toch niet op voorraad bleek te zijn.

Zeer goed

klant vriendelijk , goede uitleg over produkten

m.saathoff

Pas geleden mijn eerste aankoop gedaan Ik ben blij dat er winkels zoals de moviestore nog bestaan want ze zijn bijna uitgestorven ,winkels die film related figuren of beeldjes en artikelen... Pas geleden mijn eerste aankoop gedaan Ik ben blij dat er winkels zoals de moviestore nog bestaan want ze zijn bijna uitgestorven ,winkels die film related figuren of beeldjes en artikelen verkopen . Want het aanbod in Nederland is bedroevend Bart Smit Intertoy`s het lijkt wel een boycot op Amerikaanse producten . Heerlijk om dan terug te kunnen vallen op wikels zoals de moviestore het aanbod is ruim de prijzen redelijk gezien de idiote import tax wanneer je iets uit het buitenland besteld omdat je het nergens anders kunt vinden ! Wat ik speciaal leuk vind aan de moviestore is dat ik in persoon mijn bestelling kan ophalen dus niet overgeleverd ben aan een bestellings dienst .Ik prefereer de persoonlijke touch wetende dat de man die het voor mij mogelijk maakt om deze artikelen te kopen in Nederland zelf ook een fan is daar toen ik mijn eerste bestelling kwam ophalen Claus de eigenaar de deur opendeed in een dc related t shirt dan weet je dat de man hart heeft voor de dingen die hij verkoopt en zijn klant goed kan invoelen wat ik erg belangrijk vind .

Ja de persoonlijke touch ik werd hartelijk ontvangen toen ik mijn bestelling kwam ophalen

Peter Tijs

Prima communicatie en vervolgens snel verzonden in uitstekende verpakking.

Communicatie en verpakking

Uitstekend!
Veel zeldzame figuren, voor een goede prijs, die vaak ergens anders moeilijk of niet te vinden zijn!

Pakket werd geweldig verzonden, net als een cadeau, complimenten!
Tevens was alles goed verpakt en snel geleverd!

Een tip, als het mogelijk is, graag meer aanbod in Marvel Legends.
Alvast bedankt.