Vriendelijk en beleefd
Snelle levering, gecombineerde verzending mogelijk waardoor de klant geld...
Vriendelijk en beleefd
Snelle levering, gecombineerde verzending mogelijk waardoor de klant geld bespaard.
Overzichtelijke website, geen vervelende reclame

niet te overtreffen

Kevin ten Broek

Erg goede ervaringen, goede service, altijd op tijd geleverd en een ruim assortiment.

Netjes ingepakt, altijd op tijd geleverd en nooit beschadigd of iets dergelijks.

Zeer goed

De bestelling was uitstekend verpakt. Nooit eerder ontving ik een bestelling die met zo veel zorg was ingepakt.
Duidelijk het werk van een medeverzamelaar.
Goede prijzen.

Kevin ten Broek

Fijn en betrouwbaar bedrijf

Bij mijn pre-order hielden ze mij goed op de hoogte over wanneer het product binnen zou komen

Nvt

Eef

Zeer goede ervaring. Ik deed bij het bestellen iets verkeerd en heb daarna gebeld om het te corrigeren. Dat ging makkelijk en ik werd erg vriendelijk te woord gestaan. Snelle verzending en... Zeer goede ervaring. Ik deed bij het bestellen iets verkeerd en heb daarna gebeld om het te corrigeren. Dat ging makkelijk en ik werd erg vriendelijk te woord gestaan. Snelle verzending en mogelijkheid voor ophalen bij postnl afhaalpunt.

Snelle verzending en afhalen Postnl punt

Het was mij niet meteen duidelijk hoe ik het gewenste afhaalpunt kon selecteren. Het staat wel op de site maar niet in het bestelproces. Misschien daar ook een stukje tekst zetten?

Chris van Rij

Super. Nette levering en snelle afhandeling. Warmhartige mensen!

Pakkertje was handmatig ingepakt

maykel s.

Zou niet weten waar te beginnen......( smile ) zoveel goeds, perfecte communicatie via de mail- marktplaats en daarmee ook een geweldige afhandeling van de zaken.
Verder een zo ontzettende...
Verder een zo ontzettende snelle verzending van de spullen! echt een aanrader voor iedere andere eigenaren van bedrijven die dit voorbeeld kunnen volgen!!

voor mij alles alles!!
zoals hierboven genoemd, geweldige communicatie,verzending en afhandeling van alles.
dus ook betrouwbaarheid!! een voorbeeld voor iedereen.
En aangezien...
voor mij alles alles!!
dus ook betrouwbaarheid!! een voorbeeld voor iedereen.
En aangezien vele andere op trustpilot deze ervaringen delen met mij maakt het kopen hier zoveel makkelijker!!

geen......

ben schouman

Prima communicatie!

Men denkt mee en geeft advies
Ook de verzending is goed (goede verpakking)

M. Raterink

Zeer positieve ervaring. Mijn eerste bestelling werd, begrijpelijkerwijs, geannuleerd. Door goede en heldere communicatie werd dit snel opgelost. Ik kom zeker nog eens terug!

Directe link tussen voorraadsysteem en website (op voorraad = echt op voorraad = juist).
Snel (persoonlijk) contact wanneer er iets niet goed gaat.
Concurrerende prijzen voor verzending...
Snel (persoonlijk) contact wanneer er iets niet goed gaat.
Concurrerende prijzen voor verzending bij kleinere bestellingen.
Grote diversiteit van betaalmogelijkheden,

Website komt gedateerd over