Danny

Een mooie website met een duidelijke passie voor merchandise. Voor mijn star wars interesse kom ik gemakkelijk aan mijn trekken op the movie store.

Duidelijke informatie, snelle levertijden, redelijk geprijsde artikelen, mooie website

Voor zo ver heb ik nog geen verbeterpunten kunnen vinden.

Hot toys deadpool besteld

Snel contact via email gehad, toen het product weer in stock was, en snel geleverd binnen 2 werkdagen.

Ga vooral zo door!

Melvin van Doorn

Perfecte service ik had m'n Hot Toys Hawkeye
de volgende dag binnen en ook goed verpakt

ik ga zeker vaker een Hot Toys figuur aanschaffen bj The Movie Store

- Goede Service
- Goed Mail contact
- Goede Verzending

Heb ik niet

Suresh Edelijn

Ik ben tevreden over het op de hoogte houden van de status van mijn bestelde actie figuren. Die poppetjes konden voor een prettige prijs aangeschaft worden. En de actiefiguren zijn mooi waarvan er... Ik ben tevreden over het op de hoogte houden van de status van mijn bestelde actie figuren. Die poppetjes konden voor een prettige prijs aangeschaft worden. En de actiefiguren zijn mooi waarvan er 1tje moeilijk aan te komen is. Dus blij dat ik die in het bezit heb...

Duidelijke site en plaatjes

Als een artikel net (maand) is verkocht daar even een plaatje met tekst bij maken. Of aangeven dat dat betreffende artikel niet wordt besteld of binnenkort wel weer op voorraad is.

André

Voor het eerst bij Moviestore een bestelling gedaan. De bestelling van de Sandtrooper is vanaf het moment van bestellen t/m levering geheel volgens wens verlopen. Ook blij dat er rekening is... Voor het eerst bij Moviestore een bestelling gedaan. De bestelling van de Sandtrooper is vanaf het moment van bestellen t/m levering geheel volgens wens verlopen. Ook blij dat er rekening is gehouden met de gewenste leverdag die je bij de bestelling in het opmerkingen vakje kan opgeven.

Opmerking meegeven bij bestelling.

Rob de Vos

Zeer goed.

Zeer goede verpakking en snelle verzending. Goede emailafhandeling.

Eric Jakobs

Snelle levering. Goed verpakt. Prachtig item.

Goede verpakking

TOP Webwinkel!

Veel voorraad, overzichtelijke site, snelle verzending van voorraad artikelen, goed verpakt.

Nee, ga vooral zo door!

AC Verhoeven

Al jaren klant. Altijd goede service en levering.

Overzichtekijke website en snelle levering

Jeff Dronkers

Goede ervaring. Vriendelijk personeel. Webshop is makkelijk te navigeren en bestelling wordt vlug verwerkt. Ik heb meerdere malen een aankoop gedaan waaronder de Premium Format Boba Fett en Funko... Goede ervaring. Vriendelijk personeel. Webshop is makkelijk te navigeren en bestelling wordt vlug verwerkt. Ik heb meerdere malen een aankoop gedaan waaronder de Premium Format Boba Fett en Funko Pop collecties.

Vriendelijk personeel; Goed bereikbaar; Duidelijke website, gerelateerde items worden weergegeven voor shop gemak; Prijzen zijn regelmatig iets lager dan de concurrent;

Ik kan momenteel geen verbeterpunt bedenken.