M. Henning

Zeer tevreden. Snel en duidelijke survice.

Perfecte service en snel afgeleverd! vaker besteld en altijd super!

betrouwbaar en vriendelijk!

Dennis

Voor de 2e keer iets besteld op de website.
Snelle levering, alles netjes en goed verpakt.

grote klasse.

snelle levering. alles is met zorg verpakt.

Voorraad indicatie is soms niet altijd even duidelijk.
Voorraad indicatie is soms niet altijd even duidelijk.
Ik kan mij natuurlijk vergissen, maar bij sommige producten is het niet duidelijk of het ook daadwerkelijk de laatste op voorraad is.

a van wijk

Goed . Geen slechts ervarnig met hun gehad

Zoet er goed uit. De kleuren zijn goed. De figuren zelf zijn mooi. Zo perfect als in de serie. Tot nu toe niks om aan te merken. Op een na. Die had ik nu niet gekocht. Dat is mr freeze uit de Batman... Zoet er goed uit. De kleuren zijn goed. De figuren zelf zijn mooi. Zo perfect als in de serie. Tot nu toe niks om aan te merken. Op een na. Die had ik nu niet gekocht. Dat is mr freeze uit de Batman anime serie

Bij deze 2 figuren niks. Is goed zo

Dennis Servaes

Goed op de hoogte gehouden van levering, ook in verleden heel fijne en begripvolle service

Snelle levering, overzichtelijke website, constante update van verzending, veel betaalopties

Een van m'n favo online shops in Nederland. Ga zo door!

Kurt peleman

Snelle service met gebruiksvriendelijke site

Snelle service

Nvt

v.t.j Kreemers

Goede service en snelle levering

Genoeg leuke aanbiedingen

Zo door gaan

Nikki Parry-Wulff

Duidelijke bestelmogelijkheden, snelle levering en goede service en prijzen...ik ben fan!!

snelle levering en zeer goede prijzen

nee hoor, helemaal goed zo

Ricardo Bekema

Duidelijke Site. Duidelijke informatie op de Site betreffende info, bestellingen en verzendingen. Pakketje snel verzonden en goed ingepakt.

Geen verbeterpunten

Mitchell Rhemrev

Ondertussen koop ik al een aantal jaar mijn actiefigurene bij de moviestore. Naar mijn mening is dit de absolute top qua serviceverlening, informatievoorziening en aanbod.

Laatst heb...

Laatst heb ik gevraagd waar de Hot Toys BvS Batman was gebleven, deze was helaas al uitverkocht in de pre-order fase, gelukkig heeft Klaus daarna al gelijk een nieuw exemplaar aangevraagd. Ongelofelijk nette service!

- Prijs is over het algemeen gelijk met de concurrentie
- Zeer snelle antwoorden op vragen.
- Geweldig groot aanbod qua producten
- Overzichtelijke en nette opmaak op de site.

- Geen.