Nancy

Ik kwam via Google op deze site terecht en er staat netjes bij wat de prijs is, je kan inzoomen op het artikel en of het artikel leverbaar is. Kortom een goede ervaring en goede informatie!

De levering was snel en netjes!

N.v.t.

D van Someren

Zoals gewoonlijk een zeer plezierige ervaring! Kom hier weer

Makkelijk bestelproces

Henk Veldhuizen

Dit is een webshop waar ik heel graag winkel. Ik ben een enorme popculture Geek en tevens gek op comics. Het aanbod in actiefiguren is ruim voor een verzamelaar als ik. Het mailcontact is altijd... Dit is een webshop waar ik heel graag winkel. Ik ben een enorme popculture Geek en tevens gek op comics. Het aanbod in actiefiguren is ruim voor een verzamelaar als ik. Het mailcontact is altijd zeer netjes, correct en plezierig. Er wordt altijd direct geantwoord op een vraag die ik heb over een product wat ik zou willen pre-orderen. Of als ik een andere vraag heb. En dat maakt dat ik blijf terugkomen bij Moviestore.nl Ik kan wel zeggen dat moviestore.nl hofleverancier is van mijn actionfigure collectie. En dat zal nog wel even zo doorgaan.

Ruime keuze in producten, overzichtelijke website, goeie huisstijlvorm, zeer klantvriendelijk!!

Geen verbeter tips, alleen de wens dat Moviestore nog heel wat jaren door zal gaan zo :)

Leoni Santbergen

Zeer vriendelijke communicatie en goede levering van de producten

Product zoals verwacht en zeer snelle verzending. Zeer tevreden.

Zeer snelle verzending

N.v.t.

Prima: de bestelling werd vlot verwerkt en geleverd

Snelle reactie en grote voorraad

Roy

Dit is mijn tweede aankoop bij Moviestore. Na één dag verzonden en op de tweede dag ontvangen. Super verpakt.

Zeer tevreden!

Goede prijzen, supersnelle levering!

Jeffrey van Mierlo

Gewoon goed!

Website is erg makkelijk en overzichtelijk. Mijn complimenten!

Tot nu toe nog niet

Jos Fransen

Goede en vriendelijke communicatie, concurrerende prijs, veilige levering.

Snelle reactie en goede en vriendelijke communicatie!