Werner Neelen

Snel, volledig, origineel en betaalbaar

Snel geregeld.

Ga zo door.

LH

Fast processing, fast delivery, fair prices, very cool packaging:)

very good communication

keep doing the same good job

Mick Janssen

Een figuurtje van de big lebowski gekocht. Goede prijs, Mooi verpakt en de website is overzichtelijk dus daar over tevreden

Overzichtelijk en mooi op categorie te zoeken. Alles werkt zoals een website hoort te werken

Ik had net besteld in de periode dat u op vakantie ging. Dit was niet duidelijk aangegeven op de website (achteraf zag ik dat er een kortingscode was en dat u er even tussen uit was maar buiten dat... Ik had net besteld in de periode dat u op vakantie ging. Dit was niet duidelijk aangegeven op de website (achteraf zag ik dat er een kortingscode was en dat u er even tussen uit was maar buiten dat kon ik niks vinden), misschien is het handig om in een vakantieperiode een automatische mail te sturen dat de verzending iets langer duurt?

Eenmaal terug van uw vakantie kreeg ik nette mail terug en was het pakketje er ook binnen 2 werkdagen dus helemaal tevreden.

Reactie Moviestore.nl:

Beste Mick,
Nogmaals excuses voor de eventuele verwarring, levertijd stond aangegeven bij het artikel.
Sorry dat dit niet helemaal duidelijk was.
Grtz, Klaus

Dick Breebaart

Was eerste keer dus geen mening

Mooi materiaal

Niet zomaar op vakantie gaan😄

Reactie Moviestore.nl:

Beste Dick,
LOL :-)
Volgende keer zal ik eerst toestemming vragen als ik op vakantie wil ;-)
Grtz, Klaus

Ton Harmsen

Prima service

Overzichtelijk

Jordy Hesselink

Goede ervaring. Zeker een aanrader.

Van bestelling tot bezorging was top

Niet

Myrea den Ridder

Heel betrouwbaar. Diverse pre-orders geplaatst en bijtijds bericht gekregen zodra deze voorradig waren. Als de levertijd werd uigesteld, krijg je daar helaas geen bericht van, maar ze updaten dit... Heel betrouwbaar. Diverse pre-orders geplaatst en bijtijds bericht gekregen zodra deze voorradig waren. Als de levertijd werd uigesteld, krijg je daar helaas geen bericht van, maar ze updaten dit wel direct op de site. Bezorging was vlot erna. Het pakket zelf(!) was volledig ingepakt in cadeaupapier, waardoor het voelde als een cadeau aan mijzelf!
Kleine sidenote, maar met sommige beelden zit de MovieStore ver onder de vraagprijs van andere winkels

Professionele uitstraling, fair prijzen en perfecte verzending op een unieke manier (als het cadeaupapier standaart is)

Het zou fijn zijn om op de hoogte gehouden te worden bij uitstelling leverbaarheid als een pre-order geplaatst wordt.

Dennis

Zeer positief. Product zoals omschreven, goede prijs, snelle verzending en heel goed + mooi ingepakt.

Website, prijs, verpakking, snelheid van verzenden

Interrupsie bv

Duidelijke foto's, goede omschrijving, voldoende betaalopties, snelle afhandeling, snelle verzending en prachtig als een cadeau ingepakt ontvangen.

Leon

Snelle bezorging en een mooi assortiment.

Duidelijk

Geen idee