Ramaekers

Snel en vertrouwd , uitstekende service.

Overzichtelijk en snel

Soms in vergelijking met andere iets duurder

Dennis

Met dit bedrijf heb ik een zeer positieve ervaring.

Robert

Uitstekende webwinkel. Snelle en vriendelijke service. Producten werden in perfecte staat geleverd.

Vriendelijke en snelle service!

Nvt

Is snel met leveren als een product op voorraad is.

H.J. Verwey

Snel contact! Zeer snelle levering en goede prijzen!

De mogelijkheid om afbeeldingen te vergroten over het gehele scherm

Didier

Kortom: top!

benadert de klant als een klant en niet zomaar als een nummer in de rij.

niets op te merken.

Danielle

Uitstekende service! Kan niet beter. Zal hier zeker weer bestellen.

Snelheid mail verkeer

Het is fijn dat er snel en betrouwbaar afgehandeld kan worden over een order , (via de telefoon evt )
Ook de keuze die ik kreeg voor een 100% en een beschadigde stateu (Head Huntress) te kopen ,vind ik een positieve optie. Ik kocht de onbeschadigde zonder opgedrongen te worden, en de vrije keus had. ,Dit heb ik niet bij een concurrent waar ik als klant bijna opgedrongen word om iets te kopen als ik weer eens een keer de winkel bezoek..!!

Goede communicatie. Precies hoe een webwinkel moet zijn.

Stijn van den akker

Zeer goed

Dat er als er iets mis is dat ze snel en duidelijk reageren.

Meer duidelijke release data en sneller de datum veranderen.

Reactie Moviestore.nl:

Beste Stijn van den Akker,
Beste Stijn van den Akker,
Release-data zijn ten alle tijden onder voorbehoud (dit staat ook vermeld bij de pre-orders) en worden helaas constant gewijzigd door de fabrikanten, hier kan ik helaas niks aan veranderen.
Mvg,
Klaus Lucas
The Movie Store

Stefan Klijnsmit

Ik had via de website gekozen om mijn bestelling af te halen en kreeg binnen 24 uur een email om een datum en tijdstip aftespreken . Bij het afhalen zelf werden de producten eerst netjes aan me... Ik had via de website gekozen om mijn bestelling af te halen en kreeg binnen 24 uur een email om een datum en tijdstip aftespreken . Bij het afhalen zelf werden de producten eerst netjes aan me getoond en met een tasje meegegeven. Al met al was het een goede eerste keer en zeker niet de laatste dat ik iets bestel bij de moviestore.

Alles op de website is op voorraad en de communicatie verloopt goed.