Rutger van der Veer

Bestellingen worden snel en netjes afgeleverd ook aan de deur halen is een voordeel als je in de buurt van Rotterdam woont.

De bestelling wordt zeer netjes en goed beschermd afgeleverd. En het is niet te zien aan het pakketje wat erin zit. Dit met duurdere figures vindt ik een groot plus punt.

Deze heb ik niet.

Gerard Bruggeman

Een beetje TE verslavende website ben ik bang ;)

Goede prijzen.

Kristof Eeckhout

In het algemeen, zeer goede service

Snelle levering.
De dag zelf besteld, de volgende dag in huis.

Perfecte levering!
Op de site stond aangegeven dat het product op 11-12 weer leverbaar was, de dag erna werd het al bezorgd.
Netjes verpakt, tevreden klant!

Snelle & correcte levering.

Laatst een Robin figuur gekocht, snelle levering in goede conditie!

- Snelle levering
- Uitstekende service
- Groot aanbod

- Geen

D. Oosterwijk

Op dit moment heb ik nog weinig ervaring met dit bedrijf. Ik heb tot nu toe 1x besteld, maar ga dit zeker vaak doen!!

Wat mij opviel aan mijn bestelling, is dat het ontzettend goed verpakt zat. Het was een collector's item en ik was bang dat er beschadigingen zouden zijn. Aangezien het een kerstcadeau is, wilde ik... Wat mij opviel aan mijn bestelling, is dat het ontzettend goed verpakt zat. Het was een collector's item en ik was bang dat er beschadigingen zouden zijn. Aangezien het een kerstcadeau is, wilde ik hem uitpakken om te zien of er inderdaad niks beschadigd was. Het artikel zat in een piepschuim doos, met daaromheen plakband waarop zelfs stond "is gecontroleerd", daaromheen nog 2 dozen, waarvan 1 met luchtzakjes gevuld was. Dit artikel had letterlijk geen cm kunnen bewegen! Ik heb dit nog nooit meegemaakt als ik iets bestel! Geweldig!

Devin Meijer

Van grote tot kleine bestellingen, Moviestore is al een jaar of twee mijn favoriete winkel. Het klinkt misschien vrij onrealistisch, maar ik heb in alle opzichten alleen nog maar positieve... Van grote tot kleine bestellingen, Moviestore is al een jaar of twee mijn favoriete winkel. Het klinkt misschien vrij onrealistisch, maar ik heb in alle opzichten alleen nog maar positieve ervaringen gehad met de Moviestore:
- Een zeer overzichtelijke website
- Eerlijke prijzen
- Snel en duidelijk antwoord bij eventuele vragen
- Word altijd goed op de hoogte gehouden over bestellingen
- De producten zijn altijd gloednieuw rechtstreeks van de fabrikant
- Klantvriendelijkheid als vanouds

Ik heb al vele bestellingen gedaan en dat zal ik in de toekomst ook zeer zeker blijven doen!

Klantvriendelijkheid is ongekend goed.
Snel en duidelijk antwoord!

Ik zou zeggen: Ga zo door!

Prima communicatie en service, doos waarin mijn gekochte item werd bezorgd bleek echter niet goed dicht te zitten. Heb wel het geluk gehad dat er tijdens transport niets uit is gevallen. Volgende... Prima communicatie en service, doos waarin mijn gekochte item werd bezorgd bleek echter niet goed dicht te zitten. Heb wel het geluk gehad dat er tijdens transport niets uit is gevallen. Volgende keer dus iets meer plakband gebruiken :)

Reactie Moviestore.nl:

Beste klant,
Ik ben nogal verbaasd over de opmerking dat de spullen haast uit de doos vielen.
Beste klant,
Iedereen die mij kent weet dat alle pakketten worden verpakt in blauw pakpapier en dat alle naden daarvan worden dichtgemaakt met plakband, zo ook deze zending!
Eruit vallen is dus echt onmogelijk :-)
Mvg,
Klaus Lucas
The Movie Store

Jolanda

Super!

Snel, betrouwbaar en een goede prijs en kwaliteitverhouding

Vooral zo doorgaan ;)

Zeer fijne ervaring met Moviestore, heb hier al vaker iets besteld, altijd snel geleverd en netjes ingepakt.
Tot nu toe vaak op Moviestore figures kunnen vinden die bij andere websites niet meer leverbaar waren.

Groot aanbod, ook voor games gerelateerde merchandise.
Vriendelijke en behulpzame klantenservice ontvangen bij een eerdere bestelling en ook zeer snel antwoord ontvangen.

Vaak toch net iets duurder dan op andere websites, waardoor ik toch geneigd ben eerst naar andere websites te zoeken met hetzelfde aanbod tegen een lagere prijs.