Carla

Als u iets zoekt met betrekking tot films of series is deze site echt de moeite waard om te bekijken!

Van het begin tot het eind was het bestellen bij Moviestore.nl een feest. Ik kwam de advertentie tegen op Marktplaats.nl. Ik heb toen gemaild naar de adverteerder en kreeg echt binnen no time (lees... Van het begin tot het eind was het bestellen bij Moviestore.nl een feest. Ik kwam de advertentie tegen op Marktplaats.nl. Ik heb toen gemaild naar de adverteerder en kreeg echt binnen no time (lees binnen een uur) een antwoord op de mail. In die mail van de adverteerder stond een duidelijke link naar het desbetreffende item wat ik wilde bestellen, dus het bestelgemak was echt heel fijn! Daarna werd ik goed op de hoogte gehouden van de verdere verloop van de bestelling en de volgende werkdag was het pakketje al gearriveerd bij me. Het was met zorg verpakt, dat was duidelijk te zien. Kortom: hier een happy customer! En eentje die zeker nog eens komt neuzen (en hopelijk kopen/bestellen) bij Moviestore.nl

n.v.t.

Heel erg goed

Leuke mensen ook op de beurs waar ze staan.
Gewoon een bedrijf die weet hoe je klanten tevreden houdt

Blijf zo doorgaan

Franck IJpelaar

Ik ben echt super tevreden over moviestore.nl. Ik heb een aantal action figures besteld en een dag later had ik ze al binnen. De figures zaten uitstekend ingepakt dus er kont onderweg weinig mee... Ik ben echt super tevreden over moviestore.nl. Ik heb een aantal action figures besteld en een dag later had ik ze al binnen. De figures zaten uitstekend ingepakt dus er kont onderweg weinig mee gebeuren. Ik zal hier zeker nog eens bestellen.

Snelle levering, scherpe prijzen

Nicky banning

Mijn ervaring is altijd perfect .
Veel coole producten,snelle levering! Top winkel ga zo door

Kovo

Uitstekend bedrijf. Informatie is concreet en levering is snel

Goeie deals en snelle levering. Producten worden goed ingepakt top!

1e x besteld bij jullie dus nog geen verbeterpunten of tips.

Lurvink

Ze komen na wat ze beloven! Binnen 3 werkdagen thuisbezorgd. Helemaal top!

Snelle levertijd.

Bredius.W

Goede service en prima communicatie bij Hulp voor een aankoop

Ruime keus geweldig

Fabio Neves

Heel goede ervaring. Er was wel een vergissing op de site waardoor ik niet kreeg wat ik initieel had besteld maar dat kan gebeuren, al bij al een heel goede ervaring en heel vriendelijk.

Snelle levering en snelle reactie.

Tim Baay

Goede ervaring gehad met het bedrijf, was voor het eerst dat ik iets ging bestellen via de site.

Snelle levering.
Goed verpakt.
Overzichtelijke Website.

Wellicht de verzendkosten iets aan de hoge kant die bij een minimale besteding pas wegvallen.
(En dit zeg ik puur als iets wat misschien beter kan, het zal mij zeker niet stoppen om vaker te bestellen!)

Netjes, goed en betrouwbaar!

Gemak en zeer goede service