Jeroen Martheze

Goede prijs en snelle verzending. Ruim assortiment.

Snelle levering.

Dennis Oosterbaan

Prettig, makkelijk en snel. Hoge kwaliteit!

Goed en erg netjes verpakt! Klasse

Skye

Ik heb in oktober een preorder gedaan op de Thomas Sharpe funko pop die in november op voorraad zou zijn. Midden november kreeg ik een mailtje dat hij op de post zou gaan, onderweg naar een PostNL... Ik heb in oktober een preorder gedaan op de Thomas Sharpe funko pop die in november op voorraad zou zijn. Midden november kreeg ik een mailtje dat hij op de post zou gaan, onderweg naar een PostNL afhaalpunt. Alles is prima verlopen! Top service!

Je wordt goed op de hoogte gehouden over je bestelling. Trustworthy.

Wesley De Meyer

Super goede ervaring, heel snel geleverd en een zeer vlotte communicatie

Heel snel en vriendelijk!!!

Het was er heel snel!!!

Remco

Het is een goed bedrijf die het beste wil voor de klant. Ze hebben ook verstand van wat er verkocht wordt

Klantenservice en comunicatie

Ik heb geen tips

Als er geen pre-order in de bestelling zit is de levering erg snel en ze zijn erg klantvriendelijk.

Informatie over de levering van pre-orders zou sterker kunnen zijn (updates over de bestelling).

Robert

Snelle reactie via de mail...levering is ook netjes optijd en mooie nieuwe items die ruim optijd worden gepresenteerd.

Snelle reactie over product voorraad

Kol

Overzichtelijke webshop , Prima levering

Slim om op Marktplaats te adverteren, zo heb ik het ook gevonden

Moviestore heeft een fantastisch product geleverd, erg blij mee. Dat niet alleen, de dag nadat ik besteld had was het er al! Dit was mijn eerste aankoop maar zal zeker niet m'n laatste zijn! Super!

De snelheid van de levering was Super.