Wijnand

Op zaterdag het pakket binnengekregen. Het was mooi verpakt dus het leek alsof ik weer jarig was. Voor een Movie collector/geek is dit natuurlijk een feestje. Na het uitpakken maakte mijn Dark... Op zaterdag het pakket binnengekregen. Het was mooi verpakt dus het leek alsof ik weer jarig was. Voor een Movie collector/geek is dit natuurlijk een feestje. Na het uitpakken maakte mijn Dark Trooper een krachtige statige indruk. Ik had wel gedacht dat de (die-cast) scharnieronderdelen een (meer) 'metallic look' zouden hebben, maar ze zijn donkergrijs. Nu lijkt mijn DT nog 'Darker'. Mijn dank gaat naar de Movie Store voor de goede serviceverlening. Jammer dat ik niet eerder bij de store besteld had. Dank je Klaus.

Dienstverlening

Persoonlijke gegevens zoals geslacht, leeftijd zou niet relevant moeten zijn voor de invulling van een review.

Brian

Altijd hele goede service van Klaus. Zowel ophalen als verzonden goederen!

Komt afspraken na. Bij vertraging wordt er altijd contact opgenomen.

Ivar van Rootselaar

(Bewerkt)

Groot assortiment

Veel producten

Nvt

Gerrit

Heb hele goede ervaringen met The Movie Store heb veel dingen al besteld op de site zoals Replica's en Beeldjes. En ben ook heel tevreden over hoe mooi alles verpakt wordt alles komt zonder schade... Heb hele goede ervaringen met The Movie Store heb veel dingen al besteld op de site zoals Replica's en Beeldjes. En ben ook heel tevreden over hoe mooi alles verpakt wordt alles komt zonder schade aan echt een aan rader voor iedereen om bij de Movie Store te bestellen.

Mvg Gerrit

Alles is top echt een aanrader voor iedereen

Nvt

steven riemis

Super

Emile Meerman

Zoals gebruikelijk alles perfect gegaan.

Altijd degelijke service

Geen.

Joey Puts

Zeer positief.

Snelle bezorging, goed verpakt.

Misschien de mogelijkheid om wat later op de dag te bestellen en het dan de volgende dag bezorgt te krijgen.

Jelle

Hele leuke film hebbedingetjes. De levertijd was top, mijn pakketje was heel snel thuis.

Levering, aanbod aan spullen, website overzicht.

Angelo T.

Perfect service!

clear instructions and explanation

none

Erwin D.

Uitstekende ervaring bij de eerste aankoop, en in afwachting van nog 2 pre-orders.

Duidelijke website, goede en vriendelijke communicatie, zeer nette levering!