Mandy berger

Super service ! Snelle service klantvriendelijk!

Snelle service

Maarten Sijbesma

Ik ben super positief over the movie store, elke bestelling word snel en goed afgeleverd. De website is duidelijk en overzichtelijk met een groot aanbod, ook word je altijd goed op de hoogte... Ik ben super positief over the movie store, elke bestelling word snel en goed afgeleverd. De website is duidelijk en overzichtelijk met een groot aanbod, ook word je altijd goed op de hoogte gehouden over de status van je bestelling!

Duidelijk informatie op de website.
Goede prijs
Ruim aanbod

Yaela

Goed bedrijf, supersnelle levering. Ik ben tevreden

Niks

Chris

Heldere vlotte communicatie, goede updates vanuit DHL en een verzorgd goed ingepakt pakket.

Goede snelle communicatie

Prima ervaring. Overzichtelijke site en snelle levering

Gewoon prima site en snel geleverd

Annelou nauta

Duidelijke site, snelle bezorging. Goede prijs kwaliteit verhouding van het product.

Breed assortiment van veel in Nederland lastig te verkrijgen producten

De bezorgkosten zijn aan de dure kant, als er een mogelijkheid was bij het uitgeven van een bepaald bedrag gratis bezorging te krijgen zou dat ervoor hebben gezorgd dat ik meer had besteld.... De bezorgkosten zijn aan de dure kant, als er een mogelijkheid was bij het uitgeven van een bepaald bedrag gratis bezorging te krijgen zou dat ervoor hebben gezorgd dat ik meer had besteld. Aangezien de kosten wat hoog waren heb ik me meer kunnen inhouden ;)

Reactie Moviestore.nl:

Beste Annelou Nauta,
Er is wel de mogelijkheid voor gratis verzendkosten, u dient dan ten minste voor € 99,00 te bestellen :-)
Mvg,
Klaus Lucas
The Movie Store

Berry Csizmadia

Pijlsnelle levering, keurig netjes verpakt. Ze zien me zeker nog een keer terug.

Zie boven.

Ik weet niet zeker of The Movie Store er wat aan kan doen, maar jammer dat een groot deel van de Hot Toys action figures niet op voorraad is.

Ingo

Helemaal top! Ga zo door!

William

Goed bedrijf.. Prima assortiment en goede afspraken

Alles verloopt goed

Sanne

Prima, snelle levering, goed op de hoogte gehouden per mail

Duidelijke informatie en hele snelle levering