F. Deeleman

Geweldig !

Ja zoals eerder aangegeven, mooi assortiment ( mag nog meer ), snelle service en levering en redelijke prijzen.

De aftersales, ik heb zelf een mail gestuurd en daar kreeg ik een reactie op. Aan de andere kant jullie houden ook dit onderzoek, dus dan zijn jullie er altijd mee bezig voor een betere... De aftersales, ik heb zelf een mail gestuurd en daar kreeg ik een reactie op. Aan de andere kant jullie houden ook dit onderzoek, dus dan zijn jullie er altijd mee bezig voor een betere dienstverlening.

Goed. Ik zou er zo weer wat bestellen.

Sneller levering en duidelijke website

katrien De Poorter

Ik ben heel tevreden over moviesstore.nl

Snelle levering en was super geregeld ik ga binnenkort zeker weer bestellen

Renée Polder

Fijne producten en snelle behandeling!

Hele snelle behandeling van de bestelling waardoor ik het heel snel in huis had. Producten zien er goed uit, met leuke diversiteit.

De site is niet altijd even overzichtelijk. Alle verschillende kopjes waren niet direct duidelijk voor me.

Duidelijke Website, en snelle afhandeling van het bestelproces. Duidelijke communicatie via e-mail.

Ramon van den Broek

Site is duidelijk. Producten waren snel geleverd. Kwam de site tegen via Marktplaats. Ze waren eigenlijk de enigste in Nederland die betaalbaar de figure verkochten die ik speciaal zocht, dus ben... Site is duidelijk. Producten waren snel geleverd. Kwam de site tegen via Marktplaats. Ze waren eigenlijk de enigste in Nederland die betaalbaar de figure verkochten die ik speciaal zocht, dus ben blij dat ik ze gevonden heb.

Snelle levering. Een van de weinige webshops op dit gebied die ik ken in Nederland. Gebruiksvriendelijke site.

Michel Kooijmans

Ik heb al meer dan eens besteld en ik bestel eigenlijk nergens anders meer. Ik word hier snel geholpen, niks is ooit teveel gevraagd. Erg tevreden!

Onwijs klantvriendelijk, ook bij ophalen bij hem aan de deur, altijd een praatje! Ik word altijd goed en snel geholpen!

Heb ik niet!

G Jaquet

Een super klantenservice, de producten worden goed verpakt en komen perfect aan.

je wordt goed op de hoogte gehouden van je order en de klantenservice is snel en vriendelijk

producten in verschillende sub catogorieen zetten.

Daisy Durge

Ik had een Funko pocket pop tinbesteld, deze was goed verpakt en kwam in uitstekende conditie aan, ik ben erg tevreden over moviestore.nl en zal binnenkort zeker weer daar bestellen

Dit product was op deze site goedkoper dan bij anderen & er waren geen problemen met de bezorging of bestelling