Luuk Bömers

Ik heb als "vaste klant" al een aantal keren besteld en ge-preorderd. Elke keer is dit goed verlopen met een altijd vriendelijke service. Erg tevreden over deze webshop! Blijf zeker nog bestellen :)

Altijd vriendelijke en snelle service, als er iets mis is of zou zijn word dit ook snel opgelost. Zeker goed!

Ik zou zeggen een duidelijkere site, echter hebben ze dit laatst al verbeterd. Verder zie ik niet echt grote verbeterpunten. Ga zo door!

Overzichtelijk duidelijk, snel

Voor 22:00 besteld morgen in huis?

Snelle levering, producten zaten netjes verpakt

Jammer dat je geen fysieke winkel heb. Lijkt me super om daar in rond te struinen

The Movie Store is een zeer prettig bedrijf om zaken mee te doen. Zowel de website als de communicatie is mijn inziens van hoge kwaliteit. Ik bestel ook graag mijn producten bij The Movie Store. Het... The Movie Store is een zeer prettig bedrijf om zaken mee te doen. Zowel de website als de communicatie is mijn inziens van hoge kwaliteit. Ik bestel ook graag mijn producten bij The Movie Store. Het assortiment is groot, dus genoeg keuze voor de liefhebbers. The Movie Store zorgt dat hij zich onderscheid van overige aanbieders, waardoor je graag blijft bestellen. Hierdoor ben je ook bereid om net iets extra te betalen omdat de service en vertrouwen dit opvangen.

gemak website
communicatie

Dhr. Meijs

Snelle levering en goed en netjes verpakt. Top.

TIP: Zelf kunnen kiezen van DHL Servicepunt. Er is aangegeven dat er het dichtsbijzijnde punt word gepakt vanaf je huisadres, toch vind ik het handig als je dit zelf kan kiezen. Soms ben je namelijk... TIP: Zelf kunnen kiezen van DHL Servicepunt. Er is aangegeven dat er het dichtsbijzijnde punt word gepakt vanaf je huisadres, toch vind ik het handig als je dit zelf kan kiezen. Soms ben je namelijk wel eens ergens anders in de buurt ivm je werk. Ook geeft dat meer zekerheid over de precies plek waar het pakje terecht komt.

Frank Scheepers

Zeer plezierige ervaring, onder de indruk over de manier van verpakken!

Axzana Damian

Goede en snelle levering van de bestelling. Pakket stevig ingepakt.

Dat je via de mail altijd op de hoogte gehouden wordt van je bestelling. De bestelling wordt altijd prima afgeleverd, goed ingepakt en meestal de dag erna. Bij wijzegingen wordt dit ook op tijd... Dat je via de mail altijd op de hoogte gehouden wordt van je bestelling. De bestelling wordt altijd prima afgeleverd, goed ingepakt en meestal de dag erna. Bij wijzegingen wordt dit ook op tijd doorgegeven.

Ik heb alleen maar goede ervaringen met dit bedrijf fijne communicatie en snelle servies en snel geleverd

Snel geleverd

De datum bij pre-orders verder vooruit zetten zodat dit niet veranderd hoeft te worden

Stefan

Had eerder van het bestaan van dit bedrijf geweten willen hebben echt een super winkel

snelheid van levering , keurig ingepakt, aangetekende verzending

Geen verbeterpunten

Anonymouse

Advertentie gevonden op marktplaats, daar snel antwoord op mijn vraag & ook doorverwezen naar de webshop. Waar ik een bestelling heb geplaatst & het de volgende dag al in huis had!

Snelle reactie op vragen, snelle order behandeling.