Kevin

Erg goed! Snel! tevreden!

Duidelijk te zien of het op voorraad is!

Misschien meer dingen op voorraad. Begrijpelijk dat het niet altijd kan. Ik heb wel mij Product uitgezocht wat op voorraad is. Wil niet 2 weken wachten tot ik het heb

cesarina

Geweldig! Heel snel geleverd en netjes ingepak. mooie prijsjed.

Marcus

Zo zou elke online onderneming zaken moeten doen. He-le-maal TOP!

Uitstekend persoonlijk contact, goede prijzen en geweldige verzendmogelijkheden.

Wesley J. Clarenbach

Een top bedrijf! Dit vanwege een overzichtelijke site met fijne, gemakkelijke betaalmethodes. Snelle verzending en goede verpakking. Verder een geweldig assortiment.

Ik was zeer tevreden over de verpakking van het toegestuurde product. Verder ook fijn dat er een notificatie bij het pakket zat waaruit bleek dat het getest was voor verzenden. (Het was de neon... Ik was zeer tevreden over de verpakking van het toegestuurde product. Verder ook fijn dat er een notificatie bij het pakket zat waaruit bleek dat het getest was voor verzenden. (Het was de neon lamp). Verder een fijne en overzichtelijke site! Helemaal super!!

Ik heb geen verbeterpunten.

merlinda

Hele goede service, het pakketje was er erg snel ,
en super ingepakt

heel goed ingepakt .

Kevin

Erg goed! Snel! tevreden!

Duidelijk te zien of het op voorraad is!

Dick de Wilde

Zoals altijd goed snelle verzending. Zeer tevreden

Het snelle contact

Positief. Goede website met duidelijke informatie. Leveringen op de aangegeven tijd of soms nog iets sneller. Het bestelde artikel altijd goed en netjes verpakt.

Snelle levering. Goede informatie op website.

Nette en snelle afhandeling. Ben zeer tevreden.

Bestelling werd snel en correct afgehandeld. Pakje kwam sneller binnen dan verwacht en bovendien mooi ingepakt.

Kim

Goede service, vriendelijk.

Snelle service, goede variatie aanbod.

houden zo.