emma

Ervaring is goed. Mooi shirt ontvangen.

Veel keus in producten

Bezorging via dhl. Zal ik niet snel meer doen. Liever via de andere bezorgingservice

Een goed betrouwbaar bedrijf, met een leuk assortiment en snelle bezorging

Na bestelling het paketje de volgende dag in huis en nog netjes verpakt . Super

edwin

Via whatsapp gesproken en veel info gekregen heel behulpzaam.
Via whatsapp gesproken en veel info gekregen heel behulpzaam.
Top service! De site is alles gemakkelijk te vinden en bestellen ging ook goed betalen lukte niet egt maar weer dankzij whatsapp alles kunnen afhandelen.
Pakketje was ook snel binnen.
Vind het voor de eerste x dat wat besteld heb al een top bedrijf!!

Klantvriendelijk

Goeie service

Helemaal geen ik zeg ga zo door :)

Voor het eerst iets besteld online besteld bij dit bedrijf, omdat de winkel helaas niet echt in de buurt zit. Maar dat blijkt zeker geen probleem te zijn, want online is de ervaring net zo goed !

Een hele duidelijke website, met goede informatie over de levertijd. Producten zijn goed geprijsd en concurrerend. Wat ik heel fijn vind, is dat je het product gewoon kunt afhalen bij een DHL-punt... Een hele duidelijke website, met goede informatie over de levertijd. Producten zijn goed geprijsd en concurrerend. Wat ik heel fijn vind, is dat je het product gewoon kunt afhalen bij een DHL-punt in de buurt, dat scheelt ook in de verzendkosten !

Snelle een goede levering.

Lissy

Heb er nog maar 1 keer iets besteld maar ik ben dik tevreden! Snelle en nette levering. Top!

Beantwoorden snel je mails
Bestellingen worden snel verzonden
Snelle levertijd
Klantvriendelijk

Ronnie vd Veer

Zeer goede ervaring. Goede opties voor betalingen. Tevreden met verschillende verzendmogelijkheden. Goede communicatie ( bevestiging, track en trace). Binnen 2 dagen geleverd, uitstekend.... Zeer goede ervaring. Goede opties voor betalingen. Tevreden met verschillende verzendmogelijkheden. Goede communicatie ( bevestiging, track en trace). Binnen 2 dagen geleverd, uitstekend. Assortiment mag nog wat uitgebreider. Maark ik ga zeker vaker bestellen!

Zie ervaring

Zie ervaring

thom

Geen klachten ik had het pakketje de volgende dag al in huis! Zeer stevig verpakt helemaal prima!

Snelheid en verpakkingswijze