9.6/10

Zeer correct,en snelle levering.

Paul

Goed! Snel geleverd en goed aanbod.
Persoonlijk was ik ook erg te spreken over hoe mijn bestelling met zorg verpakt was.

Aanbod, levertijd, met zorg verpakt

Iets meer overzicht in de website qua ontwerp

Wesley

3 Funko pops besteld hier, gewoon prima.

Goed verpakt

Tom Geerlings

Ik heb al vaker bij Moviestore.nl besteld en ben nog elke keer zeer tevreden geweest.

Bestelde producten waren heel netjes verpakt. Snel geleverd, had het pakketje de dag na bestelling al in huis. Goede communicatie via email. Ik heb bij een vorige bestelling wel eens een probleem... Bestelde producten waren heel netjes verpakt. Snel geleverd, had het pakketje de dag na bestelling al in huis. Goede communicatie via email. Ik heb bij een vorige bestelling wel eens een probleem gehad, maar deze werdt zeer snel opgelost. Redelijke prijzen voor de Star Wars figuren, vooral vergeleken met sommige Star Wars webwinkels die vaak veel duurder zijn.

Als ik in de zoekbalk "Assassin's Creed" typ krijg ik 7 artikelen en 3 cadeaubonnen. Maar als ik via en artikel of the tag "Assassin's Creed" klik dan krijg ik 30 artikelen en 3 cadeaubonnen. Een... Als ik in de zoekbalk "Assassin's Creed" typ krijg ik 7 artikelen en 3 cadeaubonnen. Maar als ik via en artikel of the tag "Assassin's Creed" klik dan krijg ik 30 artikelen en 3 cadeaubonnen. Een beetje vreemd dat niet alle artikelen tijdens het zoeken verschijnen.

Heel vriendelijke en correct service. Heel goede communicatie en snelle, vlotte levering.

Ik heb de winkel via een vriend leren kennen, hij was er al erg tevreden over en ik heb nu ook al 2 keer iets besteld bij deze webshop en alle bestellingen prima en snel afgerond!

Overzichtelijke site, met duidelijk onderverdeelde categorieën en gemakkelijke zoekfunctie. Duidelijk en kloppende omschrijvingen van de producten. Bestellen verloopt prima en zowel thuisbezorgen... Overzichtelijke site, met duidelijk onderverdeelde categorieën en gemakkelijke zoekfunctie. Duidelijk en kloppende omschrijvingen van de producten. Bestellen verloopt prima en zowel thuisbezorgen als ophalen kan direct de volgende dag. Kortom: top winkel!

Geen verbeterpunten.

Goede service, snelle levering, producten in goede staat, ...
Geen opmerkingen!

Zeer snelle levering en heel goed verpakt.
Producten in goede staat.

Frank

Top ervaringen

Super webwinkel

Prima service, snelle levering en de verpakking is netjes verzorgd.
Ben zeer tevreden over de moviestore en kan het zeker aanbevelen.

Eef

Ik heb pas 2x iets besteld en en ben uitermate tevreden over Moviestore en zal er zeker veel dingen kopen

De sterke punten zijn , snel contact snelle levering netjes verpakte producten , gewoon top