Devin

Een hele duidelijke website waar ik snel kan vinden wat ik nodig heb.
Zodra de bestelling is geplaatst word je heel goed op de hoogte gehouden van de vorderingen van de bestelling.
Enige...
Een hele duidelijke website waar ik snel kan vinden wat ik nodig heb.
Enige vragen of communicatie worden razendsnel beantwoord en vooral heel duidelijk.
Vergeleken met andere soortgelijke winkels is The Moviestore voor mij de fijnste winkel die er is.
Eerlijk, duidelijk en een ouderwetse goede service!
Dat vind je niet zo snel meer tegenwoordig.....
Maar wel bij The Movie Store!

- Snelle/duidelijke communicatie
- Eerlijk
- Duidelijke website
- Klantvriendelijk

Absoluut niet....
Ik zou zeggen: Hou deze mentaliteit vast!
Perfect.

marco

Kan het niet anders zeggen...super nette afhandeling van bestellingen. Snelle reactie op vragen en bijzondere wensen (ik had gevraagd om pakketje op mijn vrije dag te laten bezorgen) wordt keurig... Kan het niet anders zeggen...super nette afhandeling van bestellingen. Snelle reactie op vragen en bijzondere wensen (ik had gevraagd om pakketje op mijn vrije dag te laten bezorgen) wordt keurig rekening mee gehouden.

Connie

Goede service, snelle levering !!

Marco Verheul

Duidelijk, goed en snel in alle opzichten.

Meesters

Ik vind het een zeer positieve website, de bestellingen voelen ook heel persoonlijk, vanwege de persoonlijke mailtjes van de verstuurder. Een groot compliment voor hem daarvoor! Dit is zeker niet de... Ik vind het een zeer positieve website, de bestellingen voelen ook heel persoonlijk, vanwege de persoonlijke mailtjes van de verstuurder. Een groot compliment voor hem daarvoor! Dit is zeker niet de laatste keer dat ik iets bestel hier.

Zeer persoonlijke vibe hangt op zowel het bestelproces als de site, net alsof je een echte winkel in stapt. Een winkel waar je graag terugkomt.

Misschien een ietwat meer overzichtelijke site, de producten zijn prachtig, maar het is soms lastig om het product te vinden waar je de dag ervoor had gezocht.

Rufus

Perfect! Bestelling liep gesmeerd, door de volgende punten: Ruim aanbod, zeer gunstige prijzen, duidelijke website, nette en snelle service en bezorging.

- Ruim aanbod
- Zeer gunstige prijzen
- Duidelijke website
- Nette en snelle service en bezorging

roy

Top webshop veel aanbod en mooie prijzen! en snel geleverd

aanbod pops

meer pops haha! ?

Miarca Verbeke

Hele goede service. Ik heb bij de Moviestore een Hot Toys figuur via pre-order besteld en dit is perfect verlopen, ik werd op de hoogte gehouden wanneer het figuur binnen kwam. Snelle verzending en... Hele goede service. Ik heb bij de Moviestore een Hot Toys figuur via pre-order besteld en dit is perfect verlopen, ik werd op de hoogte gehouden wanneer het figuur binnen kwam. Snelle verzending en mooi verpakt. Hier koop ik vanaf nu al mijn merchandise :) Heel klantvriendelijk en behulpzaam als ze iets niet op de site te koop hebben dan kan je het steeds navragen, wat ik ook heb gedaan. Ik had navraag gedaan over enkele Pop! figuren omdat ik deze nergens anders meer vond, en via deze winkel heb ik de Pop! figuren gevonden.
Heel erg blij. Ik plaats binnenkort weer een bestelling(en) :)

Goede prijzen. Heel klantvriendelijk. Snelle verzending. Alles mooi verpakt. Handige site. Groot assortiment. Gewoon perfect!

goede communicatie over de bestellingen als deze nog niet beschikbaar zijn