marcel Valkenburg

TOPPIE...!!!
Oprecht tegenover de klanten en niet zo arrogant zoals zovelen wel zijn...
Ik heb m'n plekkie gevonden!

perfecte afhandeling van de bestelde goederen.
Was zelfs mogelijk om aan de deur af te halen omdat ik toevallig vlakbij werk.
Ook is het een eerlijk bedrijf die zelf 'n prijs verlaging...
perfecte afhandeling van de bestelde goederen.
Was zelfs mogelijk om aan de deur af te halen omdat ik toevallig vlakbij werk.
Ook is het een eerlijk bedrijf die zelf 'n prijs verlaging aan de deur verrekende.
En zo kan ik nog even doorgaan...

Thnx Movie Store!

Geen!
Vooral zo doorgaan...
;)

Ron

Top bedrijf diversen aankopen gedaan alles altijd netjes geregeld.

Liza van de ven

Ik heb een hele goede ervaring gehad. De e-mails waren duidelijk en de bestelling kwam heel netjes aan. De doos was niet beschadigd en mijn bestelling was veilig verpakt.

Duidelijk
Snelle en goede levering

Soms staat er beschikbaar terwijl ze dan niet beschikbaar / leverbaar zijn

Lars Koppens

Goede communicatie, reageert goed en snel op emails.

Erg goede en persoonlijke communicatie!

Als er een item uit de verlanglijst besteld wordt, dat deze dan ook uit de lijst verdwijnt. (persoonlijk, andere mensen willen dit misschien niet)

Cynthia Kil

Laatst heb ik een item gevonden die ik nergens anders meer kon vinden voor de juiste prijs. Niet alleen bieden jullie items voor deze eerlijke prijs, ook de verzending kwam heel snel binnen! Daarom... Laatst heb ik een item gevonden die ik nergens anders meer kon vinden voor de juiste prijs. Niet alleen bieden jullie items voor deze eerlijke prijs, ook de verzending kwam heel snel binnen! Daarom zal ik zeker voor andere items rondkijken voor als ik mijn collectie groter wil maken!

Zoverre de uiterst snelle levering.

Heb in hele korte tijd me bestelling kunnen doen ook mede dankzij de leuke aanbiedingen en snele levering ben ik erg tevreden met u syteeem dat te werk gaat.
Mijn dank hiervoor.
Met...
Mijn dank hiervoor.
Met vriendelijk groet,
Cafer Golali

Iets sneller met lever tijd

Jeremy

Het is voor mij de eerste keer dat ik iets online bestel. De eerste keer ging de bestellen heel goed en het was ook snel geleverd om de bestelling op te kunnen halen.

Nog niet van toepassing

Nog niet van toepassing

Klaver

Heel erg fijn bedrijf, goede service.
Goede producten. Erg tevreden met deze winkel. En het valt ook nog eens aan te fietsen. Binnenkort kok ik weer eens langs buurten.

Goede service, snel ook. Veel producten. Goede prijzen.

Geen verbeterpunten of tips, het is goed zoals het is.

Marco

Uitstekend

behulpzaam wanneer nodig

Jonathan Ros

Superervaring! Heb een pre-order geplaatst en heb keurig netjes informatie ontvangen over de levertijd. Nadat mijn order binnen is gekomen heb ik via de extra service van de Moviestore mijn... Superervaring! Heb een pre-order geplaatst en heb keurig netjes informatie ontvangen over de levertijd. Nadat mijn order binnen is gekomen heb ik via de extra service van de Moviestore mijn verzendkosten bespaard door het item op te halen in Rotterdam. Goede communicatie gedurende de hele afhandeling en top service!

Assortiment, verschillende manieren van betalen en verschillende manieren van verzenden (inclusief ophalen).

Geen tips, keep up the good work!