damen007

Scherp geprijsd.

jarno van beers

leuke site met on nederlandse koopwaar.

nee

Thomas Bogaerts

Uitstekend

Zeer Snelle levering, en betrouwbaar:), blij dat men ook met een bankoverschrijving kan betalen, voor degene die dus niet beschikken over VISA etc,

Geen, alles was zeer goed verlopen

The movie store

the movie store

Marceau

Eerste aankoop bij Moviestore.nl en is mij prima bevallen.

Snelle reactie, ruime voorraad en perfect verzonden.

Te vroeg om dit te kunnen beoordelen.

Zeer goed

zeer goed

Fred Koorn

Uitstekend

Snelle reactie op bestelling; veel mogelijkheden voor aflevering bestelling; zeer klantvriendelijk.

Vooral zo door blijven gaan

Chris Bokern

Bestelling actiefiguren Star Wars - Perfect!

Duidelijke site, goed e-mail systeem en strakke communicatie.

Gedurende de feestdagen, kan het bedrijf er beter voor kiezen geen pakketjes te versturen en op hun site te vermelden dat orders worden verzonden NA de feestdagen.

Klanten weten dan...

Klanten weten dan waar zij aan toe zijn, hoeven niet bang te zijn dat een pakket zoek is geraakt en het gevoel dagen te moeten wachten neem je bij de klant ook weg.

Reactie Moviestore.nl:

Beste Chris Bokern,
Beste Chris Bokern,
U had de bestelling op 24 december geplaats om 19.10 uur, is dan logisch dat deze pas na de kerst op 27 december wordt verstuurd, wat ook is gedaan. Doordat u voor Ophalen bij DHL Servicepoint had gekozen heeft dit ook nog eens extra lang geduurd, had u voor PostNL gekozen dan had u de bestellingt al op 28 december in huis gehad.
Maar bedankt voor de tip en ik zal het er voortaan extra bij vermelden.
Klaus Lucas
The Movie Store

Robert

Afgezien van de produkt voorraad ( dus niet het totale aanbod) goed

Bij de produkten die mij intresseerden ,een goede prijs ten opzichte van andere websites

Een wat grotere produkt voorraad
Bijvoorbeeld: wou 2 starwars at-ap walkers was maar 1 op voorraad zelfde gold voor de at-st scout walkers :wou er 3 waren er maar 2
Verder vond ik de...
Een wat grotere produkt voorraad
Verder vond ik de mobiele versie van de website niet lekker werken ,was wat schokkerig
Verder zou bijvoorbeeld de STAR WARS sectie beter onderverdeeld kunnen worden in Voertuigen , 12inch figuren, beelden enz want er zijn ongeveer 500 items en mocht dit wel al het geval zijn :) dan zou dit beter aangeduid moeten worden Want als bv een STARWARS 12inch wil moet ik eerst de 12inch optie aan klikken en dan voor STARWARS kiezen... Werk wel maar toch ,maar voor Star wars voertuigen is er geen optie dus door 500’artiekelen zoeken tot ik het vind

yv

hele vlugge reacties per mail en zeer vriendelijk en behulpzaam

op de site is nergens te lezen dat er maar 1 cadeaubon per keer besteld kan worden.
ook is niet te lezen dat er maar 1 bon per bestelling ingewisseld kan worden, tenzij je contact met moviestore opneemt. dan helpen ze je uiteraard wel verder hiermee