Prima webwinkel

Prima webwinkel

lekatompessy

Ik ben zeer tevreden met de artiekelen je kan echt ook bijna alles vinden op de site.ben ook zeer tevreden met de verkoop,zeer goede prijzen zelfs met de collectibles die ze... Ik ben zeer tevreden met de artiekelen je kan echt ook bijna alles vinden op de site.ben ook zeer tevreden met de verkoop,zeer goede prijzen zelfs met de collectibles die ze hebben.klantvriendelijkheid is ook heel goed en ben er heel tevreden mee.

verpakkingen zien er heel goed uit zelfs houden ze rekening mee met moc cards voor de collectors,want in meeste gevallen hebben ze unpunched carded en dat is een hele plus punt voor echte... verpakkingen zien er heel goed uit zelfs houden ze rekening mee met moc cards voor de collectors,want in meeste gevallen hebben ze unpunched carded en dat is een hele plus punt voor echte verzamelaars.

1 tip...de nieuwe star wars vintage line is momenteel veel gevraagd onder de collectors.zou het heel fijn vinden als ze iets meer aan kunnen schaffen van de nieuwe vintage line zelfs de oude vintage... 1 tip...de nieuwe star wars vintage line is momenteel veel gevraagd onder de collectors.zou het heel fijn vinden als ze iets meer aan kunnen schaffen van de nieuwe vintage line zelfs de oude vintage wave vanaf 2004 tot nu.zeer gewild onder fans en collectors.

Aankoop Rocky figuren

Aankoop Rocky figuren

Os

Prima geholpen, ruime keuze, snelle levering.

Snelheid en correctheid.

j.kriekaart

Goed profesioneel

goede website

nee

typz

Verpakking was goed, levering was ook goed ... kort en bondig: een goede service waar ik zeker nog iets ga kopen.

Bras

Zeer goed

Beantwoorde mijn mail met vraag uitstekend, snel en duidelijk.

Track en Trace duurde wat langer dan normaal, maar dat ligt niet aan bedrijf zelf.

Wytze

Het is een geweldig bedrijf ! :)

Klaus Lucas is heel klantvriendelijk en houdt je uitstekend op de hoogte van het verloop, hij mailt zodra het pakketje binnen is, zodra het verstuurd is etc. .

Op de beoordelingslijst (dit) moet een uitleg komen wat After Sales zijn ;)

Marielle

Moviestore

Erg klantvriendelijk en snelle levering!