Stefan Vianen

Breed assortiment. Verzend netjes alles in 1 x.

Goede prijs kwaliteit verhouding.

Status updates mailen. Nu moet je zelf inloggen.

Sammy

Altijd goed

Betrouwbaar, snel, goede service, groot assortiment

Laura Verbruggen

Prima ervaring. De artikelen die ik wilde bestellen waren niet voorradig bij Moviestore zelf, maar wel bij de leverancier. Via de mail geregeld dat ik de producten kon bestellen. Had hier binnen een... Prima ervaring. De artikelen die ik wilde bestellen waren niet voorradig bij Moviestore zelf, maar wel bij de leverancier. Via de mail geregeld dat ik de producten kon bestellen. Had hier binnen een uur reactie op. In principe natuurlijk wel een extra stap om te nemen, maar wel gelijk zekerheid over de bestelling.

duidelijk over levertijd en voorraad

Tommy De Bruijn. Duxe bv

Zeer snelle en correcte afhandeling van je bestelling.

Snelle en duidelijke communicatie

Riccardo Starre

Verschillende items pre-order besteld en eenmaal binnen alles netjes geleverd. Dit is voor mij altijd een speciaal moment en de verkoper weet dit ook en levert het pakket als een echt cadeau! Mooi... Verschillende items pre-order besteld en eenmaal binnen alles netjes geleverd. Dit is voor mij altijd een speciaal moment en de verkoper weet dit ook en levert het pakket als een echt cadeau! Mooi hoe iemand zo kan genieten van zijn werk! Als je aan een bedrijf de pre order toevertrouwd dan is dit zeker de Moviestore?.

Komt hetgeen na wat het beloofd.

Keep up the good work.

Philip Hallie

Zeer klantvriendelijk.

Duidelijk overzicht en duidelijke en uitgebreide foto's van de artikelen.

Martin

Fantastic

customer support, wide portfolio, speed delivery

available number of pieces on stock

Cor de Bruijn

Prima bedrijf, komt zijn afspraken na.

Snelle reactie en levering volgens afspraak

Kan even niets bedenken

Echica Theunissen

Hele goede eerst ervaring! Fijne, duidelijke en gebruikersvriendelijke website. En ook netjes ingepakt en snel verzonden. Zal hier zeker weten nog een keer bestellen en aanbevelen.

Fijne en duidelijke website. Alles werkt super fijn en is goed te vinden. Snel verzonden, netjes ingepakt en goed op de hoogte gehouden van de status van verzending.

Het bedrijf is lastig te vinden. Heb het gevonden via Marktplaats. En misschien is het fijn (voor nieuwe klanten) om een optie te hebben voor achteraf betalen.

Peter Blonk

Super

Snelle communicatie en levering .

Nvt