Mar van Waardenburg

Heel fijn om buitenlandse beelden te kunnen bestellen hier, zonder je zorgen hoeven te maken over de exponentieel stijgende verzend- en douanekosten. Beeld kwam in perfecte staat aan.

Geen onduidelijke extra kosten: de prijs die je ziet is de prijs die je betaald.
Het was voor mij niet van belang, maar voor anderen kan het uitmaken dat de beelden in neutrale verpakking geleverd worden.

Het assortiment is behoorlijk, maar kan nog uitgebreider. Ik zou zelf bijvoorbeeld graag meer 1/7 beeldjes zien.

Rudi Priem

Hun overzicht op hun site,vind ik fantastisch ? je kunt er gemakkelijk alles op terugvinden.de verpakking is heel keuring uitgevoerd,ik kan niet zeggen waar ze kunnen verbeteren,doe zo voort ?

Alles kan gemakkelijk in terug vinden

Michel Hart

Goed product, snelle reactie en moviestore kon mij precies vertellen wanneer mijn pakketje er zou zijn.

Exacte leverdatum, zelfs 2 weken vooruit in de toekomst. Goede klantencontact.

Nvt

Sanne Serlé

Erg goed!!! Ze paketen het super in zodat er niks kon beschadigen. Ik wil mijn aankoop graag in de doos bewaren dus is het erg fijn dat het zo goed ingepakt is. Ik kreeg ook nog een kaartje erbij... Erg goed!!! Ze paketen het super in zodat er niks kon beschadigen. Ik wil mijn aankoop graag in de doos bewaren dus is het erg fijn dat het zo goed ingepakt is. Ik kreeg ook nog een kaartje erbij van de website. Ik zocht al zo lang naar het product wat ik had gekocht. Na lang zoeken kwam ik bij deze website en was heel blij. Voor een goede prijs heb ik het gekocht.

Heel goed ingepakt zodat het niet beschadigt

Helemaal geen

Ed Bunschoten

Prima ervaring

Snelle verzending, goede verpakking

Bjorn Franssen

Altijd top service en goede communicatie

communicatie en verzending

geen het is al helemaal TOP

Rob van Eijck

Prima afhandeling van mijn bestelling, snel geleverd.

Overzichtelijk, gemakkelijk toegankelijke informatie

Bij uitverkochte producten is niet duidelijk of die nog besteld kunnen worden bij de leverancier

B.A.P. de Haan

Zeer goed. Altijd fijne samenwerking. Uitmuntende leverancier.
Ik had problemen met een beeld in elkaar zetten. Klaus heeft bij mij thuis op deskundige wijze mij geholpen !

Duidelijk. Overzichtelijk. Veel omschrijving bij artikelen.

Geen. Ga zo door. Is prima.

Danny Berkhout

Goede communicatie en service !

service

Tim Baaij

Overzichtelijke site, goed assortiment en snel verzonden!

Goede mix van spullen. Figures tot an statues. Voor iedereen wat én goed systeem met aanbetalingen.

Nvt