Urchin Moestadja

Prettig

Gewenst product is snel te vinden.

Eventueel 'Op voorraad' per fabrikant te kunnen zoeken/weergeven.

Johan de Beus

website , kwaliteit en sortering

Wilm Kloft

Ik heb alleen maar goede ervaringen met dit bedrijf. Mooie en duidelijke site.

Klaus Lucas is vriendelijk als je vragen hebt, en reageert over het algemeen snel.

Op dit moment niet.

Madalin REVNIC

My experience was a pleasant one, due to the disponibility of dialogue of sales representant.

I was delighted to find an original action figure after 10 years. This product was released in 2011, and I could buy it brand new from you in 2021. :)))

First of all, for better results and publicity I recomand that your site be in english.
Second, it will be better if you put some descriptive information for the products, like dimensions etc.

Reactie Moviestore.nl:

Hello Madalin Revnic,
My site is in Dutch, German & English ;-)
Grtz, Klaus Lucas

Erwin Flohr

Uitstekend en aan te bevelen!

Snelle levering. Vriendelijk en snel antwoord op vragen.

Geen, ga zo door

Sue-Yin Lai

Super blij met de service van Moviestore!

Vriendelijk, top service! Behulpzaam en relaxed. Spullen komen goed aangeleverd en is duidelijk! Ik ga zeker nog meer spullen hier blijven bestellen!

Geen verbeterpunten nodig! Top service!

L.A.

Goed.

Nette en goede afwikkeling van de bestelling.

Bij bestellingen in het buitenland, welke niet door eigen toedoen, maar toch ernstige vertraging oplopen, de klant uit eigen beweging hierover blijven informeren. De vragen over de voortgang werden... Bij bestellingen in het buitenland, welke niet door eigen toedoen, maar toch ernstige vertraging oplopen, de klant uit eigen beweging hierover blijven informeren. De vragen over de voortgang werden wel snel beantwoord.

Reactie Moviestore.nl:

Beste heer Albers,
Beste heer Albers,
Het betrof hier een pre-order en zoals de meeste pre-orders worden deze vaak uitgesteld zeker in de rare Corona periode. Staat ook duidelijk op de site aangegeven dat de release-datum van een pre-order altijd onder voorbehoud is. Dus dat u de snelheid van de levering zeer slecht vindt is naar mening niet helemaal terecht en uiteraard uw gevoel.
Mvg,
Klaus Lucas
The Movie Store

Bart

Ik heb hier voor de eerste keer een item besteld welke officieel pas in maart geleverd zou worden. Wonder boven wonder kreeg ik hem vorige week vrijdag al binnen. De komende keer dat ik een... Ik heb hier voor de eerste keer een item besteld welke officieel pas in maart geleverd zou worden. Wonder boven wonder kreeg ik hem vorige week vrijdag al binnen. De komende keer dat ik een soortgelijk item nodig heb bestel ik hier absoluut weer!

Geen idee

Roy Grunsven

Zeer goed! Beste movie collectors shop al klant sinds toendertijd winkel in Heerlen hadden

Snelle verzending, goede producten, produxten wordt speciaal verpakt in blauwe stevige papier zodat doos nie beschadigt

Paymant plan uitkiezen of in 1 x betalen selecteer mogelijkheid bij winkel kar

Dejan