Mendel Brandt

Ik heb hier een Chucky replica besteld via pre-order, welke tijdig werd geleverd in blauw inpakpapier, wat er erg feestelijk uitzag. Ik ben erg tevreden over de Movie Store en kom hier graag een... Ik heb hier een Chucky replica besteld via pre-order, welke tijdig werd geleverd in blauw inpakpapier, wat er erg feestelijk uitzag. Ik ben erg tevreden over de Movie Store en kom hier graag een keer terug.

Fantastische website, goede prijzen, ruim aanbod en persoonlijke service.

Eddy Robert

Op elke vraag een snelle vriendelijke reactie, zelfs over items die niet op de webpagina staan.

Uiterst vriendelijk en behulpzaam.

Webpagina eventueel sneller aanpassen betreffende pre-orders.
Vooruitzicht levering.

Kristof Nuyts

Zeker goede service

Zeker mooi verpakt

Doe zo verder

Kiran Wolterink

Erg goed, prijzen zijn mooi en het aanbod is ruim.

De verzending was heel snel, ik had niet verwacht dat ik het zo snel binnen zou hebben.

ik gebruikte een kortingscode, toen ik het invulde leek het even alsof het niet gepakt had, maar dat was wel goed gegaan. misschien op een duidelijkere manier dat aangeven welke code er in gebruik is?

Gabriela Riedi

Snelle levering!

leuke producten

Gerrit Essing

Ben heel tevreden goede service klantvriendelijk reageert snel op mail telefonisch goed bereikbaar goede producten goed verpakt. Heb niks negatiefs te melden. Voor mij de nummer 1 kan niet wachten... Ben heel tevreden goede service klantvriendelijk reageert snel op mail telefonisch goed bereikbaar goede producten goed verpakt. Heb niks negatiefs te melden. Voor mij de nummer 1 kan niet wachten dat mijn andere bestellingen binnenkomen. Mvg Gerrit Essing

Alles is perfect

Geen verbeterpunten of tips. Ben heel tevreden

Melvin Freriks

Al meerdere keren wat besteld altijd goed te woord gestaan en altijd snel geleverd top service

Service / snel verzenden / vriendelijk/ goede prijzen

Sneller reageren op mails

Gokhan Guney

Top site.. altijd op tijd,de bestellingen aangekomen.. je wordt netjes geïnformeerd over de stand van je pakket die is verzonden.. communicatie 100%. Netje goe zorgvuldig verpakt. Echt een aanrader... Top site.. altijd op tijd,de bestellingen aangekomen.. je wordt netjes geïnformeerd over de stand van je pakket die is verzonden.. communicatie 100%. Netje goe zorgvuldig verpakt. Echt een aanrader ( TOP SITE)

Comunicatie hulpzaam. Blijft informeren over de stand van je pakket die is verzonden.

Misschien wat retro en meer gotich toys( like living dead dolls)

Michael Van Eijk

Fijn bedrijf. Eigenaar antwoord ook snel wanneer je een vraag hebt.

Overzicht

Gespecificeerder kunnen zoeken.

Indy Niezink

Super!

Aardig en willen je graag helpen

Geen vebeterpunten