Dean

Wat een heerlijke marketing! Mooie producten en top klantenservice. Ben voorlopig klaar maar zou zo weer bestellen bij MrJealousy.com

Nelly

Prachtige jaloezieën en makkelijk te bestellen!

Dennis

Mooie jaloezieën en fijne klantenservice. Echt een leuk bedrijf!

Alex

Fijne snelle klantenservice en aparte (maar hele leuke) marketing. Jaloezieën zien er mooi uit en ophangen is goed uitgelegd op de website.

Barbara

Na aangegeven te hebben de jaloezie te smal en tekort te vinden voor mijn kozijn, kreeg ik als antwoord: ‘ HI Barbara, 1 cm in de breedte en hoogte kan niet veel verschil maken. Dus weet je zeker... Na aangegeven te hebben de jaloezie te smal en tekort te vinden voor mijn kozijn, kreeg ik als antwoord: ‘ HI Barbara, 1 cm in de breedte en hoogte kan niet veel verschil maken. Dus weet je zeker dat je 1 cm eraf hebt gehaald, of 10 cm?’

Super onbeschoft. Word hier neergezet als een….

Foto’s gemaakt met metingen erbij.
Vervolgens duurt bijna een dag voordat ze weer antwoorden op Whatsapp.
Moeten er nog meer foto’s komen.

Bent wel klaar met deze slechte en klantonvriendelijke service.

Onderste rand hand boven de onderkant van het kozijn. Er komt licht onder vandaan. Als iemand een te kleine broek met hoogwater heeft aangetrokken.
Aan alle kanten jammer.

Reactie Mr. Jealousy:

Hi Barbara,
Hi Barbara,
We zaten midden in een gesprek om dit netjes voor je op te lossen. Daar stellen wij altijd wat vragen bij om vast te stellen waar in het proces dit is misgegaan. Dit zodat wij onze service kunnen verbeteren.
Inmiddels hebben wij jouw jaloezieën direct vervangen met de juiste maten. We hopen dat je er blij mee bent!

Kitty

Prachtige jaloezie, duidelijke uitleg en scherpe prijs!!

Annemarie

Al vaker daar lamellen besteld . Super mooie kleuren , snel geleverd en echt goede kwaliteit.