Davy van seijen

Het is een goed bedrijf een een super snelle levering ik was heel tevreden met het horloge. Deze site is echt een aanrader.

Willem Jan

MSTR heeft mijn verwachting meer dan waargemaakt. Zeer snelle levering, netjes en heel erg toffe horloges. Ook voor vragen zijn ze snel en behulpzaam, erg prettig!

Damian

Top horloges! Stijlvol uniek en echt prachtig!.
Ik zou zeker nog een bestellen in de toekomst

Cedric Lamotte

Positieve ervaring. Tijdige levering en duurzaam product

Andy De Keuster

Ik kende het merk voor mijn eerste aankoop niet. Maar ik ben echt aangenaam verrast. De horloge loopt goed en is van een topkwaliteit. Ook het design van mijn Noble rosé gold is subliem. Kortom: “I... Ik kende het merk voor mijn eerste aankoop niet. Maar ik ben echt aangenaam verrast. De horloge loopt goed en is van een topkwaliteit. Ook het design van mijn Noble rosé gold is subliem. Kortom: “I feel like a real baller with my Noble around the wrist”

Teije peters

Fijn contact, heel relax dat ik mstr ook via watsapp kon bereiken!

In 1 woord: geweldig!

Snelle levering en een goede service!

Ludo

Ik heb een half jaar gelden een mstr gekocht, nogsteeds super blij mee. De kwaliteit van de horloge is nog beter dan in had verwacht (krasbestendig)

Alleen zouden zoals de amirikaanse...

Alleen zouden zoals de amirikaanse website extra lossen bandjes moeten verkopen

Martijn Rijnders

Top bedrijf! Leveren prachtige horloge's van hoogwaardige kwaliteit. Levering verliep voorspoedig.

Jurgen Janson

Een geweldig horloge gekocht. Super service. Een echte aanrader!!!!