Mark van de Laak

Prima, heb de Meister Ambassador Gold Blue nog kunnen bemachtigen. Contact en levering verliep soepel. 1dag uitstel gehad met de levering, maar dit is prima gecommuniceerd.

Michael

Ondertussen al 2 horloges van MSTR gekocht en zeker nog nie de laatste . Zeer mooi design en goede kwaliteit met een goede service.

Ik heb in het voorjaar een blits horloge gekocht bij MSTR die mij zeer goed bevalt, ik heb al diverse complimenten gehad van familie/vrienden over hoe chique en stoer het ontwerp is en waar je deze... Ik heb in het voorjaar een blits horloge gekocht bij MSTR die mij zeer goed bevalt, ik heb al diverse complimenten gehad van familie/vrienden over hoe chique en stoer het ontwerp is en waar je deze kunt kopen.

Reamon de leeuw

In 1 woord gewoon top, mooie horloges, snel geleverd.
Had een probleem met mijn horloge, gebeld en dit werd heel professioneel opgelost.
Ga zo door

Bastiaan van geest

Fantastische services en top kwaliteit horloge!!!!

Harm Moerenhout

Mooie horloge’s tegen een betaalbare prijs,snelle levering en goede service
Al met al een goed merk !!

Geboers Ward

Ik heb bij dit bedrijf een goede en mooi ogende horloge gekocht. Hij werkt prima en werd snel en correct geleverd.
Mijn enige klein minpuntje is dat de horloge nogal zwaar voelt rond de pols...
Mijn enige klein minpuntje is dat de horloge nogal zwaar voelt rond de pols maar buiten dat is het een perfecte horloge.!

Emel

Top service vriendelijke mensen en snel de bestelling geleverd gekregen zou er zeker nog een keer bestellen en ohja de horloges zijn van top kwaliteit!!

Alwin Florentina

Goeie ervaring bij MSTR watches, reageren snel op vragen via de app en gast vriendelijk.
Ik mocht zelf me horloge omruilen toen er 1 binnenkwam die uitverkocht was maar terug gebracht, grasje in je glas geen punt word zo om geruild. Binnenkort haal ik er nog 1

Camila van de Beek

Meister Watches heeft een uniek aanbod van mooie stoere betaalbare horloges. Je ziet dat er zorgvuldig aandacht besteed is aan de afwerking tot in de kleinste details van het horloge. Ik ben... Meister Watches heeft een uniek aanbod van mooie stoere betaalbare horloges. Je ziet dat er zorgvuldig aandacht besteed is aan de afwerking tot in de kleinste details van het horloge. Ik ben ontzettend tevreden over de snelle levering en flexibiliteit van dit bedrijf. Zeker voor herhaling vatbaar!