Rick Daemen

Zeer goed bedrijf met mooie producten en goede service! En ook nog eens met leuke producten die je bij je bestelling krijgt.

Timur Yozgat

Ik heb een hele goede ervaring met dit bedrijf. Service is perfect en het levering is snel. Kwaliteit is top! Mooie horloges ook.

Vincent Bonnie

Prima service! Mijn sluiting werkte niet naar behoren. Ook al viel dit niet onder de garantie waren ze bij de klantenservice direct bereid om dit prachtexemplaar kosteloos te reparenen. Ik ben zeer... Prima service! Mijn sluiting werkte niet naar behoren. Ook al viel dit niet onder de garantie waren ze bij de klantenservice direct bereid om dit prachtexemplaar kosteloos te reparenen. Ik ben zeer tevreden over de service en het is een prachtig uurwerk!

Kevin Sweegers

Mijn ervaring met MSTR is zeer goed!
Snelle levering.
Zeer goede kwaliteit.

E de Waard

Goede service en van horloges hoge kwaliteit voor een zeer goede prijs!! Zeker een aanrader voor liefhebbers van fraaie horloges!

N. Assenberg

Precies wat ik ervan verwacht had! Kwaliteit horloge met een geweldige look. Netjes verpakt en voorzien van een certificaat! Zal mijn verzameling zeker gaan uitbreiden met MSTRwatches!

Justin

Een ontzettend snelle en soepele levering. Daarnaast is de verpakking mooi afgewerkt en voelt het als een mooie beleving om het horloge uit te pakken. Het horloge is van hoge kwaliteit en is mooi... Een ontzettend snelle en soepele levering. Daarnaast is de verpakking mooi afgewerkt en voelt het als een mooie beleving om het horloge uit te pakken. Het horloge is van hoge kwaliteit en is mooi afgewerkt

Jan Willem van Eijzeren

Prima ervaring tot zover. Duidelijke informatie en snelle levering.

Nikki kuijs

Super snelle levering. Waar ik toen heel erg blij mee was was de whatsapp waar ik heel snel reactie op mijn vraag kreeg. Horloges zijn super mooi en werken uitmuntend!

Daan Rietveld

Mooie horloges, kwalitatief oke. alleen de kleur begint af te bladderen wat ik niet verwacht van een horloge van 400 euro na een half jaar

Reactie MSTR Watches Nederland:

Hi Daan,
Dat is niet de bedoeling. We nemen graag contact met je op om te kijken waar dit in zit, zodat wij dit voor je op kunnen lossen.
We sturen je een mailtje naar het mail adres dat bij...
Hi Daan,
We sturen je een mailtje naar het mail adres dat bij ons bekend is.
Roel
MSTR Watches