UITSTEKEND bedrijf !! Alle lof voor de horloges die ze maken en verkopen! Ben der super blij mee! Prijs kwaliteit zeer zeer goed, heb nog nooit zon fijne horloges gehad
Collin Velde
Zeer goed, prachtige horloges. Je krijgt en exclusief horloge voor een niet te exclusieve prijs.
Peter van hooff
Top kwaliteit en een goeie service!!
Jaar geleden een mooie MSTR Watch gekocht via internet. Prima afgehandeld en snel geleverd. Na een jaar probleempje met wijzerplaat. Horloge met garantiebewijs opgestuurd en binnen korte tijd...Jaar geleden een mooie MSTR Watch gekocht via internet. Prima afgehandeld en snel geleverd. Na een jaar probleempje met wijzerplaat. Horloge met garantiebewijs opgestuurd en binnen korte tijd probleem opgelost en horloge weer als nieuw retour!! Dank voor de prima service.
m.vr. gr. Matthijs Dijkers
Tobias Hoog Antink
Top merk met super kwaliteit. Snelle levering netjes verpakt en ben er super blij mee.
Stef Horn
Nog steeds onwijs blij met mijn Meister Ambassador - Rose Gold / Black with Stainless Steel. Een mooie klok voor iedereen voor een hele goede prijsverhouding, en niet te vergeten de...Nog steeds onwijs blij met mijn Meister Ambassador - Rose Gold / Black with Stainless Steel. Een mooie klok voor iedereen voor een hele goede prijsverhouding, en niet te vergeten de super service van MSTRWatches !
Martijn Bruijns
Makkelijk te bestellen en snel geleverd. Goed verpakt, gewoon zoals het hoort. Mijn volgende horloge dat ik zal bestellen zal geen zwarte worden, beetje stoot gevoelig. Maar kan ook aan mezelf...Makkelijk te bestellen en snel geleverd. Goed verpakt, gewoon zoals het hoort. Mijn volgende horloge dat ik zal bestellen zal geen zwarte worden, beetje stoot gevoelig. Maar kan ook aan mezelf liggen.... ?
Manish Sommandas
Mijn ervaring met het accessoir was heel aangenaam. Dit kwam doordat ik complimenten kreeg van diverse mensen in en buiten mijn omgeving. Het meest voorkomende complimenten waren dat het heel uniek...Mijn ervaring met het accessoir was heel aangenaam. Dit kwam doordat ik complimenten kreeg van diverse mensen in en buiten mijn omgeving. Het meest voorkomende complimenten waren dat het heel uniek eruit ziet en dachten dat het een product was een dure horloge merk.
Mick van Hoogdalem
Snelle levering, prachtige horloges met uitstekende kwaliteit. Al meerdere horloges hier vandaag en tevens aanbevolen aan vrienden en familie die hier ook direct hun horloge vandaan hebben. Zowel...Snelle levering, prachtige horloges met uitstekende kwaliteit. Al meerdere horloges hier vandaag en tevens aanbevolen aan vrienden en familie die hier ook direct hun horloge vandaan hebben. Zowel sportief als netjes, kortom top!
Pim Derksen
Ik heb contact gehad over de koop van een horloge. Op de andere site van MSTR was mijn horloge in de aanbieding. Hier heb ik contact over gehad en een kortingscode ontvangen zodat ik het horloge kon...Ik heb contact gehad over de koop van een horloge. Op de andere site van MSTR was mijn horloge in de aanbieding. Hier heb ik contact over gehad en een kortingscode ontvangen zodat ik het horloge kon bestellen via de Nederlandse site. Top service!