Alles top geregeld...had wat vragen over het horloge kreeg meteen antwoord en daarna besteld en snel binnengekregen!Nu ingeschreven voor een nieuw horloge en ik kan niet wachten tot ik bericht krijg...Alles top geregeld...had wat vragen over het horloge kreeg meteen antwoord en daarna besteld en snel binnengekregen!Nu ingeschreven voor een nieuw horloge en ik kan niet wachten tot ik bericht krijg dat hij weer te bestellen is....
Robert Visser
Ik heb zelf de Ambassador - Champagne goud gekocht en ben er onwijs blij mee. Het super gave designe en de robuuste grote maken het een echte blikvanger. De service is ook top en de bestelling was...Ik heb zelf de Ambassador - Champagne goud gekocht en ben er onwijs blij mee. Het super gave designe en de robuuste grote maken het een echte blikvanger. De service is ook top en de bestelling was snel geleverd. Bedankt MSTRWatches en tot het volgende horloge!
Menno van Bommel
Ben via social media (instagram) op mstr watches gekomen. Wat ik mooi vind is het diversiteit aan aanbod. De site is duidelijk en goed in elkaar. De levering is top. Wordt in een mooie doos verpakt...Ben via social media (instagram) op mstr watches gekomen. Wat ik mooi vind is het diversiteit aan aanbod. De site is duidelijk en goed in elkaar. De levering is top. Wordt in een mooie doos verpakt en bezorgd. En het belangrijkste van mstr watches vind ik de kwaliteit van de horloges. Kort gezegd: Top merk en bedrijf wat ik zeker vaak heb aanbevolen aan vrienden, familie en kennissen.
Jorrith van der Sluijs
Mijn ervaring met MSTR is echt zeer goed! MSTR levert horloges van kwaliteit. Het is voor sommige mensen misschien iets wat duur, maar je krijgt hier echt wel waar voor je geld. Daarnaast vind ik de...Mijn ervaring met MSTR is echt zeer goed! MSTR levert horloges van kwaliteit. Het is voor sommige mensen misschien iets wat duur, maar je krijgt hier echt wel waar voor je geld. Daarnaast vind ik de support van MSTR ook goed. Ze zijn zeer vriendelijke en reageren snel met eventueel een goede oplossing. Heb ondertussen ook al 4 horloges van MSTR en ze werken allemaal nog perfect. Zeker een aanrader en zeker een leuk cadeautje voor aankomende kerst!
Daan van Genderen
Zeer zeker! 2 maanden na aanschaf van mijn eerste MSTR horloge, bleek er condens in het horloge te zitten, dit zag ik tijdens mijn vakantie. Heb het gemeld via de instagram pagina en kreeg...Zeer zeker! 2 maanden na aanschaf van mijn eerste MSTR horloge, bleek er condens in het horloge te zitten, dit zag ik tijdens mijn vakantie. Heb het gemeld via de instagram pagina en kreeg direct reactie, met een fijn gesprek, en conclusie: dat ik het horloge kon retouren en een nieuwe mocht uitzoeken! Top service en allemaal goed geregeld qua service en respons!
Rocky de nijs
Ik heb een tijdje de MKIII aangeschaft werd snel en netjes geleverd met een hele mooie brief erbij je voelde je gelijk deel van de MSTR familie vond het echt geweldig!!!!!!
Frans Meulendijks
Ik heb een jaar geleden een horloge gehaald bij MSTR nadat ik hem voorbij zag komen op internet, zonder er ooit van gehoord te hebben besloten toch aan te schaffen en krijg er nog steeds positieve...Ik heb een jaar geleden een horloge gehaald bij MSTR nadat ik hem voorbij zag komen op internet, zonder er ooit van gehoord te hebben besloten toch aan te schaffen en krijg er nog steeds positieve reacties op! Als je een gave, unieke horloge wil moet je zeker voor MSTR gaan! Ga je geen spijt van krijgen.
Friso den Rooijen frisodenrooijen@gmail.com
Ik kwam in aanraking met MSTR via instagram. Wat een gave horoges! Maar daaraan zat natuurlijk wel een aardig prijsje verbonden. Ik heb na een tijdje nadenken toch besloten om een MSTR horloge aan...Ik kwam in aanraking met MSTR via instagram. Wat een gave horoges! Maar daaraan zat natuurlijk wel een aardig prijsje verbonden. Ik heb na een tijdje nadenken toch besloten om een MSTR horloge aan te schaffen vanwege het unieke degign en hoge kwaliteit en ik heb nog altijd geen spijt van dit product. Het horloge blijft in mooie staat en is van hoge kwaliteit. Wees er zuinig mee want ze zijn gelimiteerd! Ik zeg aanschaffen deze horloges!
Roy
Heb de eerste automatic ROSE GOLD al een tijdje. Ben er heel tevreden mee. Werkt ook zoals die moet werken. Krijg er ook veel complimentjes over mensen! Een 2de MSTR watch, ik zeg DOEN!
Robert bonthuis
MSTR is erg proffesioneel zowel in de look van hun website als in hun interactie met die klant, vriendelijk en wilt je graag helpen. Het belangrijkste zijn natuurlijk de horloges, ik heb er een...MSTR is erg proffesioneel zowel in de look van hun website als in hun interactie met die klant, vriendelijk en wilt je graag helpen. Het belangrijkste zijn natuurlijk de horloges, ik heb er een aangeschaft meer dan een jaar terug en nog steeds heel tevreden mee, doet het nog steeds goed en het materiaal waarvan het gebouwd is, is erg stevig en ziet er nog steeds uit zoals ik hem kocht! Dus overall: Ik ben super tevreden over MSTR!