Dit bedrijf is een en al top. Ik had mijn bandje helaas kapot door een achtervolging bij een winkeldief. Dat uitgelegd, zelfde dag kreeg ik nog de keuze uit verschillendr nieuwe bandjes. Dit zijn...Dit bedrijf is een en al top. Ik had mijn bandje helaas kapot door een achtervolging bij een winkeldief. Dat uitgelegd, zelfde dag kreeg ik nog de keuze uit verschillendr nieuwe bandjes. Dit zijn dingen, waarom ik van plan ben om nog een horloge van jullie wil bemachtigen. Top service en prachtige kwaliteits horloges !
Hayley
Aan mijn vriend heb ik 2 keer een MSTR horloge als cadeau gegeven. Hiervoor heb ik contact opgenomen via Whatsapp met de contactpersoon van MSTRWatches, omdat ik nog een aantal vragen had. Al snel...Aan mijn vriend heb ik 2 keer een MSTR horloge als cadeau gegeven. Hiervoor heb ik contact opgenomen via Whatsapp met de contactpersoon van MSTRWatches, omdat ik nog een aantal vragen had. Al snel kreeg ik een appje terug met alle antwoorden op mijn vragen.
Mijn vriend is nog steeds erg blij met zijn horloges, de kwaliteit is goed en de horloges blijven mooi. Er is al zovaak aan hem gevraagd waar hij zijn horloge vandaan had.
Voor mij dus geen gedoe meer met verjaardagen, een MSTR horloge is voor hem het juiste cadeau!
Falco Taal
Ik heb een tijdje geleden een MSTR MKIII horloge besteld; polished silver met rubberen band. Ben er absoluut tevreden mee. Een heel mooi horloge!
CM
In juni 2016 heb ik een horloge besteld. Helaas ging er iets mis bij de vestelling. Daarop meteen een berichtje gestuurd. MSTR reageerde hier heel snel op en hebben mijn bestelling aangepast en 4...In juni 2016 heb ik een horloge besteld. Helaas ging er iets mis bij de vestelling. Daarop meteen een berichtje gestuurd. MSTR reageerde hier heel snel op en hebben mijn bestelling aangepast en 4 dagen later had ik juiste horloge toegezonden gekregen. Nog steeds is de ontvanger er super blij mee. Top service, top horloge! Echt een aanrader. Groetjes CM
Christian Reinds
Ik volgde MSTR Watches al een tijdje op social media en had wat vragen over bepaalde modellen. Na het sturen van een berichtje, kreeg ik direct antwoord van MSTR met zelfs wat extra foto's van de...Ik volgde MSTR Watches al een tijdje op social media en had wat vragen over bepaalde modellen. Na het sturen van een berichtje, kreeg ik direct antwoord van MSTR met zelfs wat extra foto's van de modellen.
Vervolgens heb ik een Ambassador in Champagne Gold besteld en de verzending was zeer snel. De kwaliteit is zeer goed en de afwerking van het horloge ook zeer nauwkeurig.
Door het opvallende design heb ik al veel complimenten gekregen en heb ik al veel mensen doorgestuurd naar de website en social media van MSTR.
Kortom, top kwaliteit en top service!
Stefan van Veldhuijzen
Eerst contact gehad via whatsapp of het betreffende horloge nog op voorraad was, direct besteld volgende dag in huis! Heb er inmiddels 2!
Djavy van Rosmalen
Wat een super kwaliteit en service, bandje ging ongelukkig kapot en kon het gratis opsturen en werd binnen week gemaakt en terug gestuurd. Dikke 10 uit 10
Brian De Vet
Super gave horloges Van goede kwaliteit. Ik had mijn glas kapot door een val partij Zij hebben het gratis voor mij gerepareerd Mijn horloge is weer als nieuw Service...Super gave horloges Van goede kwaliteit. Ik had mijn glas kapot door een val partij Zij hebben het gratis voor mij gerepareerd Mijn horloge is weer als nieuw Service en snelheid is een dikke 10 waard Mijn volgende horloge word zeker weer een MSTR ?
Lennaert Stam
Mooie horloges en erg goede kwaliteit. 2 horloges in mijn bezit en geen klachten!
abdoel
Had de Ambassador Licht Rosé Goud - Zwart Leer gekocht
bedrijf dat super mooie betaalbare horloges aanbied. tevens laten ze via facebook eventueele nieuwe horloges zien, was ik erg tof...Had de Ambassador Licht Rosé Goud - Zwart Leer gekocht
bedrijf dat super mooie betaalbare horloges aanbied. tevens laten ze via facebook eventueele nieuwe horloges zien, was ik erg tof vind van een bedrijf.
horloge kwam 2 dagen na mijn bestelling in een mooie luxe doos/verpakking. horloge zag er net zo uit als op de foto's op de site.
en het leukste, je krijgt (of het nu nog steeds zo is weet ik niet) een 20% korting's voucher voor je volgende aankoop :) als je en horloge hebt gekocht