Ik werd erg goed op de hoogte gehouden over het verloop van mijn bestelling. Ook heb ik over de levering 's duur niets negatiefs te melden. Ik draag mijn Master Watche nog altijd met veel plezier!...Ik werd erg goed op de hoogte gehouden over het verloop van mijn bestelling. Ook heb ik over de levering 's duur niets negatiefs te melden. Ik draag mijn Master Watche nog altijd met veel plezier! Ik zeg altijd maar zo 'op 1 been kan je niet lopen' dus waarom maar 1 super dikke Master Watche bezitten...... Het word hoog tijd voor nog zon prachtig exemplaar! Winnen zou ongelofelijk zijn, anders nog even sparen en de collectie uitbreiden.
Met vriendelijke groet, Ramon Norde
Debbie van Wijk
Vorig jaar een horloge besteld als verjaardagscadeau voor mijn partner. Hij was en is er nog steeds super blij mee. Hij draagt het horloge nog elke dag. Ook de service is super goed, binnen een paar...Vorig jaar een horloge besteld als verjaardagscadeau voor mijn partner. Hij was en is er nog steeds super blij mee. Hij draagt het horloge nog elke dag. Ook de service is super goed, binnen een paar dagen heb je het horloge in huis. Zal hier zeker nog een keer bestellen. Groetjes Debbie van Wijk.
Steven Vluggen
Positieve ervaring
Patrick clemenkowff
Zeer prettig,vragen werden direct beantwoord,snelle levering
Ali Albayrak
Een super nette verpakking met certificaat Prijskwaliteitsverhouding is zeer goed!!!
Sedat Ozturk
Ik heb er goede ervaringen mee. Het zijn stuk voor stuk mooie horloges van hele goede kwaliteit. Voor elke stijl is er wel een horloge.
Tim van gaal
Zeer net bedrijf met een goede communicatie en snelle levering!
En horloges van top kwaliteit.
Hakan
Uitstekend!
Rick Wilhelm
Super service, snelle levering en een goed horloge. Bedrijf geeft om haar klanten. Aanrader!
Stijn jonker
Zelf heb ik rosé goud en krijg er constant complimenten over. Ben er nog steeds super blij mee. Zelf voel ik me helemaal het mannetje als ik mijn MSTR om heb!