Chaval

Ik heb hier een een horloge besteld
Snel geleverd
Snelle service
Ook wordt er heel snel gereageerd via WhatsApp
En de horloges die ze aanbieden zijn van topkwaliteit zeker...
Ik heb hier een een horloge besteld
Snel geleverd
Snelle service
Ook wordt er heel snel gereageerd via WhatsApp
En de horloges die ze aanbieden zijn van topkwaliteit zeker aan te raden

Chaval hiwat

Dario Pobric

Goede service. Snelle adequate reactie. Kwalitatieve horloges en eerlijk advies

Tony

Ik heb zelf 2 MSTR horloges en heb er 1 cadeau gedaan aan mijn broer en we zijn er super blij mee. Vragen kun je direct via whatsapp stellen waardoor je de rompslomp van mailen niet hebt. Toffe... Ik heb zelf 2 MSTR horloges en heb er 1 cadeau gedaan aan mijn broer en we zijn er super blij mee. Vragen kun je direct via whatsapp stellen waardoor je de rompslomp van mailen niet hebt. Toffe horloges voor een mooie prijs en een hele fijne service!

Jordi van Kerkhof

Goede ervaring. Uitstekende kwaliteit. Snelle levering.

Nick leijten

Levering was netjes op tijd. Horloge tot op de dag van vandaag plezier van. Geen problemen mee gehad na 1,5 jaar. Erg tevreden mee!

Mathijs

Na wat zoeken kwam ik uit bij MSTR Watches en heb hier de Ambassador - Zilver & Wit besteld. Na bestellen een snelle bestelbevestiging en de volgende dag het horloge in huis. In een mooie verpakking... Na wat zoeken kwam ik uit bij MSTR Watches en heb hier de Ambassador - Zilver & Wit besteld. Na bestellen een snelle bestelbevestiging en de volgende dag het horloge in huis. In een mooie verpakking en echtheidscertificaat. Schitterend horloge, goede kwaliteit en met wat extra schakels om hem op maat te maken.

Kortom zeker een aanrader. Uitstekende winkel en geweldige horloges. Krijg ook veel leuke reacties van andere mensen, dus kan hem iedereen aanraden!

Daisy Verhoeven

Ik heb vorig jaar een MSTR horloge als cadeau voor mijn man gekocht.
Ik kon niet wachten om hem te geven. en gelukkig hoefde dat ook niet.. ik had hem meteen de volgende dag binnen.
Hij...
Ik heb vorig jaar een MSTR horloge als cadeau voor mijn man gekocht.
Hij staat prachtig en stoer. En elke keer als hij hem aan heeft krijgt hij wel een complimentje van iemand.
Hij draagt hem regelmatig en hij blijft mooi.
Echt een aanrader!
Het is een grote uitgave... maar je krijgt zeker waar voor je geld.

Wesley

Top! Goede en snelle service. Top kwaliteit horloge! En natuurlijk super vet en top mooi!

Stefan

Goed en snel contact, zelfs via de whatsapp snel en correct te woord gestaan. de verpakking en de horloges zijn van top kwaliteit en een lust voor het oog. Deze exclusieve horloges zijn zeker hun... Goed en snel contact, zelfs via de whatsapp snel en correct te woord gestaan. de verpakking en de horloges zijn van top kwaliteit en een lust voor het oog. Deze exclusieve horloges zijn zeker hun geld waard.

A.Fioole

Snelle levering en kwaliteit van het horloge zeer goed, zeker een aanrader als je een stoer en eigentijds horloge zoekt.