Een erg goed ingeklaard gezette website die duidelijk het aanbod weergeeft. Erg goed gevonden om via sociaal media reclame te maken. Zo ben ik zelf ook aan een exemplaar gekomen. Een erg goed ingeklaard gezette website die duidelijk het aanbod weergeeft. Erg goed gevonden om via sociaal media reclame te maken. Zo ben ik zelf ook aan een exemplaar gekomen. Blijf zo door gaan want de horloge’s zijn prachtig, maar de service kag zeker niet vergeten worden!
Marcel Wezenberg
Horloges van hoge kwaliteit! Zeer tevreden met mijn aankoop...??
Stephan Schmidt
Schitterende kwalitatief goede horloges met de geweldige uitstraling!
Casper van Oostveen
Sinds 1 jaar nu een prachtige Ambassador S in mijn bezit, in de Goud uitvoering. Vanaf de bestelling tot aan de levering, helemaal top! Na de bestelling word je correct op de hoogte gehouden...Sinds 1 jaar nu een prachtige Ambassador S in mijn bezit, in de Goud uitvoering. Vanaf de bestelling tot aan de levering, helemaal top! Na de bestelling word je correct op de hoogte gehouden van de status van jouw bestelling. Track&Trace nummer werd mij 's avonds al toegestuurd en de volgende dag had ik mijn horloge in huis! Super snelle service en uitermate goed verpakt.
Horloge komt in een mooie doos en staat nog steeds te pronken op mijn nachtkastje. De Ambassador loopt harstikke mooi op ''tijd'' en heb er nog geen 1 seconde spijt van gehad van mijn aankoop. Al met al, prima service, goede prijs en een prachtig horloge!
Binnenkort gauw weer even kijken voor een mooi model voor erbij, ik heb stiekem al een paar hele mooie voorbij zien komen die op mijn wenslijst staan.
Jan
Uitzonderlijke horloges met een geweldige service! Er was een horloge bestelt voor mijn verjaardag maar helaas was de verkeerde kleur geleverd door een fout in het systeem. Omdat mijn...Uitzonderlijke horloges met een geweldige service! Er was een horloge bestelt voor mijn verjaardag maar helaas was de verkeerde kleur geleverd door een fout in het systeem. Omdat mijn verjaardag de volgende dag al was zat er haast bij het retourneren. Zonder twijfel stuurde Meister een tweede horloge in de goede kleur, al voordat zij de andere terug hadden! Een klasse actie waardoor de verjaardag nog zeker geslaagd was. Bedankt!!
Mirthe Geurts
Super goede service, hele mooie horloges en super prijs kwaliteit!
De backer jorre
Het bestellen ging zeer vlot met een goede klantenservice die spoedig antwoorde. Ik heb zeker geen problemen ondervonden.
Lot Beukers
Prachtige en unieke horloges, goede service en snelle levering. Een klok die je met trots draagt!
Joy
Ik heb een super service gehad Supercontent
Moreno Schweitz
Ik heb al 3 keer een horloge besteld bij mstr watches ,en al de keren perfect gegaan en de prachtige horloges binnen gehad. Ik ga binnenkort zeker weer een horloge bestellen.