Goede kwaliteit horloge en een snelle levering. Zeker een aanrader!!
Sergi Simons
Ik heb goeder ervaringen met MSTRWatches. De informatie en foto's van de horloge destijds kwamen goed overeen met mn verwachtingen. Ook werd de horloge snel en goed geleverd in een mooie doos met...Ik heb goeder ervaringen met MSTRWatches. De informatie en foto's van de horloge destijds kwamen goed overeen met mn verwachtingen. Ook werd de horloge snel en goed geleverd in een mooie doos met bijbehorende papieren!
Joël Pengel
Ik heb proces van het bestellen tot aan het ontvangen van mijn MSTR watches als zeer prettig ervaren. De website was duidelijk, bestelling was redelijk snel geleverd en het welkomstkaartje vond ik...Ik heb proces van het bestellen tot aan het ontvangen van mijn MSTR watches als zeer prettig ervaren. De website was duidelijk, bestelling was redelijk snel geleverd en het welkomstkaartje vond ik attent.
Aron
Goede en snelle service! Top horloge, krijg er veel leuke reacties op. Nog steeds erg blij met de mstr? Nu alweer aan het kijken voor een andere.
Brian
Goede ervaring met het bedrijf.
Joep van Erp joep_erp@hotmail.com 0646227988
Erg tevreden over het contact en de webshop. Mooi en goed product waar ik nog altijd blij mee ben!
Will wilberforce
Zeer aangenaam ik ben zelf aan het kijken voor een tweede horloge
Lars van dijk
Prima service en een prachtig stoer horloge . Absolute aanrader
Voorgaand jaar heb ik een horloge gekocht bij MSTRwatches.nl. de levering van het product was snel en goed gecommuniceerd. De service die mstr aanbied is netjes. De prijs kwaliteit verhouding is...Voorgaand jaar heb ik een horloge gekocht bij MSTRwatches.nl. de levering van het product was snel en goed gecommuniceerd. De service die mstr aanbied is netjes. De prijs kwaliteit verhouding is goed, waardoor ik mstr al aan meerdere mensen heb aanbevolen.
Usman Mansoor
Alles liep vlot voor de bestelling te plaatsen, de betaling liep ook zeer soepel. De levering was zoals het op de website stond. Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf. Ik ga zowieso nog...Alles liep vlot voor de bestelling te plaatsen, de betaling liep ook zeer soepel. De levering was zoals het op de website stond. Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf. Ik ga zowieso nog eens kopen bij dit bedrijf.