Super service, echt top. Ik heb de Ambassador -Rosé Goud gekocht. Bij de eerste die ik ontving zat de sluiting los, geen probleem gratis een nieuwe ontvangen. Van m’n tweede exemplaar vervaagde het...Super service, echt top. Ik heb de Ambassador -Rosé Goud gekocht. Bij de eerste die ik ontving zat de sluiting los, geen probleem gratis een nieuwe ontvangen. Van m’n tweede exemplaar vervaagde het goud omdat mijn armband voor wrijving zorgde. Wederom geen probleem en gratis een nieuwe ontvangen. Nu loop ik met plezier al ruim een jaar met m’n 3de exemplaar. rond
Matthijs Snoeren
Bij dit merk zeker waar voor je geld! Een super horloge, werkt naar behoren en veel positieve reacties. Sinds ik hem heb hebben mensen in mijn omgeving er ook een gekocht. Een echte aanrader dus!
MSTR Watches Nederland levert kwalitatief zeer goede horloges. Wanneer je naar de prijs kwaliteit verhouding kijkt zijn er weinig aanbieders die binnen dit (prijs)segment hieraan kunnen tippen....MSTR Watches Nederland levert kwalitatief zeer goede horloges. Wanneer je naar de prijs kwaliteit verhouding kijkt zijn er weinig aanbieders die binnen dit (prijs)segment hieraan kunnen tippen. Extra shout-out naar de klantenservice: Vriendelijk, snel en oplossingsgericht.
Sanchero
Zeer mooie en kwaliteitvolle horloges! Ik ben allessinds een fan!! :)
Geraldraimond@kpnmail.nl
Top bedrijf. Serves is goed en altijd bereikbaar. Horloges zijn van top kwaliteit.
Danny
Top bedrijf, heel erg tevreden over de levering van het product. Draag het nog elke dag en ben er nog steeds harstikke blij mee. Stoer maar ook klasse. Top kwaliteit echt een aanrader voor de...Top bedrijf, heel erg tevreden over de levering van het product. Draag het nog elke dag en ben er nog steeds harstikke blij mee. Stoer maar ook klasse. Top kwaliteit echt een aanrader voor de horloge liefhebbers!!!
Robin Konijnendijk
Mijn eerste ervaring met het bedrijf was al gelijk goed vanaf het begin. Een goed werkende website met een strak design. De artikelen die jullie verkopen zijn in een prachtig en dynamisch design...Mijn eerste ervaring met het bedrijf was al gelijk goed vanaf het begin. Een goed werkende website met een strak design. De artikelen die jullie verkopen zijn in een prachtig en dynamisch design verkrijgbaar en worden verstuurd in een mooie box.
Ron van Elk
Zeer tevreden met mijn aankoop. Kwalitatief merk en zeer uniek. In te toekomst komen er zeker meer als mijn bankrekening dit een keer toelaat.
G Du Crocq
Ik bezit een Meister MK2, heb hem nu Zo'n, 1.5 jaar en ben er nog steeds hartstikke blij mee. Nooit problemen mee gehad hij houdt goed de tijd bij en het is een prachtige klok. De rubberen band is...Ik bezit een Meister MK2, heb hem nu Zo'n, 1.5 jaar en ben er nog steeds hartstikke blij mee. Nooit problemen mee gehad hij houdt goed de tijd bij en het is een prachtige klok. De rubberen band is ook van goede kwaliteit. Kortom je krijgt een prachtige klok van goede kwaliteit met een betrouwbaar uurwerk.
Pieter-Jan Wegman
Prachtige produkten tegen een heel redelijke prijs, enthousiaste mensen en perfecte service!