Mijn 5 e horloge... uitstekende service en ik ben super tevreden
Dennis
Super snelle service. Had een vraag via WhatsApp gestuurd en binnen no time kreeg ik een duidelijk antwoord.
Roy
Al een paar horloges hier gekocht en steeds zeer tevreden met de service en de kwaliteit. Een aanrader voor elke horlogeliefhebber!
Tu delft
Goed mooie leveren van de horloge
SC Kuurstra
Prima bedrijf, mooi horloge Noble, ben er blij mee.
Dennis Hensen
Inmiddels nu mijn 4de Meister Ambassador aan geschaft in de rosé gold uitvoering. De verzending ging zoals de vorige 3keer snel en geheel correct. Goed en netjes verpakt … echt niets...Inmiddels nu mijn 4de Meister Ambassador aan geschaft in de rosé gold uitvoering. De verzending ging zoals de vorige 3keer snel en geheel correct. Goed en netjes verpakt … echt niets op aan te merken, Het horloge op zich keurig en helemaal naar wens. Het enige wat jammer is het volgende: bij de 3vorige zendingen waren er 2 extra schakels los bij gesloten in de verpakking en echter deze zending niet. Hier door zit het horloge eigenlijk te strak om mijn pols en is er geen mogelijkheid om deze ruimer te zetten. (Ik weet ook niet of ik losse schakels bij kan bestellen van dit model horloge. ) Als eind oordeel kan ik zeggen dat het allemaal goed en netjes er uitziet en echt een aanwinst is in mijn collectie echter de kleine kanttekening na van de niet mee geleverde extra schakels
Rik van 't Klooster
Super goed👍 goede service and super mooi klokje 👍👍👍