MSTR is een ontzettend goed bedrijf waarmee je prettig kan communiceren. ik heb al 3 horloge's van dit bedrijf en heb nog 0 klachten. je kan ze altijd een appje sturen als er iets is. zodra je... MSTR is een ontzettend goed bedrijf waarmee je prettig kan communiceren. ik heb al 3 horloge's van dit bedrijf en heb nog 0 klachten. je kan ze altijd een appje sturen als er iets is. zodra je problemen hebt met je horloge kan je deze opsturen en wordt hij na gekeken.

ik ben ontzettend tevreden

Mike ten Buren

Hele fijne positieve ervaring, goede service en snel geleverd en alles netjes verpakt en verzorgd

Goeie bedrijf

Gino diehelemeneer

De Watch is mooi, is niet voor kleine jongens. De levering ging iets minder maar ik zit alweer te denken om een nieuwe aankoop te gaan doen zo goed bevalt de Watch me.

Bart

2 Horloges van Meister met beide super tevreden evenals de service van het bedrijf.

Ik had hem woensdag besteld een de maandag erna pas binnen maar dat was niet jullie fout maar van post nl eigenlijk zou die de vrijdag al binnen zijn gekomen

Mooi zwaar horloge. Snelle levering. Volgende dag al in huis.

Tarik

Snel , discreet en de kwaliteit?? Super!!

Joey Verkuijlen

Erg klantvriendelijk en heel makkelijk te bereiken. Daarnaast ook hele mooie horloges