Damian van baarle

Het is een top horlogewebsite niet te lang wachte de fotos van waar het overgaat is 99 procent het zelfde zoals in het echt top ik kan niet anders zegge dat ik een blije klant bent gewoorde en op... Het is een top horlogewebsite niet te lang wachte de fotos van waar het overgaat is 99 procent het zelfde zoals in het echt top ik kan niet anders zegge dat ik een blije klant bent gewoorde en op naar nog meer mooie horloges van dit merk

Orhun

Snelle levering, vragen worden snel beantwoord, prachtige en hoogwaardige kwaliteit horloges tegen een mooie prijs. Zal zeker weer bestellen bij MSTR!

Dit is een top bedrijf. De service is altijd goed, de klokken zelf zijn uitstekend en ze reageren altijd netjes op de vragen die je stelt.

Dennis schalk

Goed! Niks op aan te merken!

Lux B

Super Klantenservice, Top kwaliteit automaat! Gratis cadeau, op naar de volgende bestellingen!

Jowie

Zeer goede service! Uiteindelijk moest mijn adres gewijzigd worden ivm afwezigheid, dat werd super opgelost! Top service & erg mooi horloge! Dik tevreden

Mooi bedrijf met mooie horloges

Melvin

Geweldige service. Horloge besteld, later erachter gekomen dat er een korting van 15% gaande was. Na een bericht te sturen naar MSTR hebben ze zonder moeite het bedrag direct teruggestort. Horloge... Geweldige service. Horloge besteld, later erachter gekomen dat er een korting van 15% gaande was. Na een bericht te sturen naar MSTR hebben ze zonder moeite het bedrag direct teruggestort. Horloge is van goede kwaliteit en ziet er geweldig uit.