Mark

(Bewerkt)

Super Services, super horloge. Mooie en zeer degelijke kwaliteit. Aanrader voor iedereen

Snelle levering en kwalitatieve horloges!

Wm Reusen

Super voor het eerst bij jullie een bestelling gedaan. Webstite is makkelijk en duidelijk. Volgende dag meteen in huis.. Top bedankt

Brent

Onlangs mijn 3de MSTR horloge besteld. Wederom supersnel geleverd. Daarnaast heb ik contact opgenomen over een opberghoesje. Deze was helaas uitverkocht. Toch is de moeite genomen om er een mee te... Onlangs mijn 3de MSTR horloge besteld. Wederom supersnel geleverd. Daarnaast heb ik contact opgenomen over een opberghoesje. Deze was helaas uitverkocht. Toch is de moeite genomen om er een mee te sturen en dat is ook gebeurd. Top service!

Maarten

Heel erg goed! Het duurde langer dan verwacht, toen gemaild en binnen een paar uur een helder antwoord!

Horloge ziet er ook echt super uit!!

Eelco

Mooie horloge tegen betaalbare prijs.

Dennis v Harsel

Fijne ervaring. Ben goed op de hoogte gehouden over het verloop van mijn order, ondanks de drukke black Friday periode.
En men horloge is gruwelijk !!!

Robin

Mooie horloges met een goede kwaliteit/prijs verhouding. Ben van plan om mijn collectie flink aan te vullen. Alleen jammer dat ik na een week mijn horloge nog steeds niet heb ontvangen. Hier kunnen... Mooie horloges met een goede kwaliteit/prijs verhouding. Ben van plan om mijn collectie flink aan te vullen. Alleen jammer dat ik na een week mijn horloge nog steeds niet heb ontvangen. Hier kunnen jullie niks aan doen.

Melvin Quint

Mijn eerste ervaringen met mstrwatches waren top! Mijn laatste echter minder ik wacht inmiddels al 1,5 week op mijn bestelling, ookal ligt dit bij PostNL mag hier misschien meer actie van af de... Mijn eerste ervaringen met mstrwatches waren top! Mijn laatste echter minder ik wacht inmiddels al 1,5 week op mijn bestelling, ookal ligt dit bij PostNL mag hier misschien meer actie van af de afzender komen in mijn ogen of iets als goedmakertje. Wel vind ik het contact top, ze staan altijd voor je klaar en reageren snel.