Babette

Ontzettend goede service, denken fijn met je mee!

Michael

Ik ben een echte fan van horloges, bij elke outfit hoort mijn inziens een mooie klok. Zodoende ook inmiddels mijn derde MSTR aangeschaft en ik vind het design mooi, het uurwerk is degelijk en... Ik ben een echte fan van horloges, bij elke outfit hoort mijn inziens een mooie klok. Zodoende ook inmiddels mijn derde MSTR aangeschaft en ik vind het design mooi, het uurwerk is degelijk en stabiel en de bandjes zijn goed.
Verbeterpuntje voor MSTR; ik mis is fluoriscerende wijzertjes, dit zou de modellen echter helemaal afmaken. Voor de rest eigenlijk niks te klagen, goede services, snel in huis én een topproduct.

Corine

Uitstekende service! Bestelling heel snel geleverd! Moest mijn aankoop helaas retourneren omdat mijn man de horloge niet helemaal bij hem vond passen. Retour was ook heel goed geregeld en binnen 1... Uitstekende service! Bestelling heel snel geleverd! Moest mijn aankoop helaas retourneren omdat mijn man de horloge niet helemaal bij hem vond passen. Retour was ook heel goed geregeld en binnen 1 week verwerkt! Echt top!

Gilano Voors

Mooie horloges, klantenservice vriendelijk en snel, levertijd iets langer dan vooraf aangegeven. Blij met mijn 739 Ambassador Polished Silver leren band!

Louis

Fantastische service ! en super kwaliteit

Wendy

Prima winkel, snel geleverd en zeer netjes.

Mijn ervaring perfect

Top service, vandaag besteld morgen in huis. Goede kwaliteit horloges. Ben zeer tevreden!

Goed en professioneel

Mijn horloge was helaas niet op voorraad en dat stond fout op de site. Dus ik kreeg de volgende dag een mailtje dat mijn horloge niet meer op voorraad was en dat ik een andere horloge kon... Mijn horloge was helaas niet op voorraad en dat stond fout op de site. Dus ik kreeg de volgende dag een mailtje dat mijn horloge niet meer op voorraad was en dat ik een andere horloge kon uitzoeken of kon wachten. Ik heb gekozen om te wachten, en binnen 2 weken had ik hem binnen. Ik vond het heel fijn dat zij eerlijk hebben gemeld dat er een foutje was en meteen met een oplossing kwamen. Al met al een top bedrijf met hele mooie horloges!