Riccardo wijnberge

Top, mooie horloges, goede service.

Zeer snelle afhandeling.

Uitstekende service!

Topbedrijf! Hele mooie luxe dikke klokken waar ik veel reacties op krijg. Ik heb nu de goudkleurige met blauwe wijzerplaat en de polished zilver! Zeer tevreden, goede kwaliteit voor een betaalbare... Topbedrijf! Hele mooie luxe dikke klokken waar ik veel reacties op krijg. Ik heb nu de goudkleurige met blauwe wijzerplaat en de polished zilver! Zeer tevreden, goede kwaliteit voor een betaalbare prijs

Henry

(Bewerkt)

Goede kwaliteit horloges! Je ziet het aan de afwerking en gebruik. Service is ook goed, direct antwoord en ze bieden goede oplossingen. Horloge gekocht doordat ze actief zijn op Instagram en... Goede kwaliteit horloges! Je ziet het aan de afwerking en gebruik. Service is ook goed, direct antwoord en ze bieden goede oplossingen. Horloge gekocht doordat ze actief zijn op Instagram en gebruiken ook foto's van klanten. Zeker een aanrader om een horloge te kopen van hun. Het horloge valt op in het openbaar.

Bernard t

Hele goeie service, snel geleverd

Stefan

Alles was top . producten zijn van goeie kwalitijd

Arjan van der Heide

Uitstekende kwaliteit en snelle levertijd. zeer tevreden over het bedrijf

Gordon

Super toffe horloges! Het leuke is dat ze bijna allemaal limited edition zijn en dus bijna niemand met dezelfde ziet lopen! Ben er superblij mee en ik hoop er nog lang plezier van te hebben!!

Hetgeen ze verkopen is top, en daar komt het (in mijn mening) op neer