Joey

Dit bedrijf staat voor kwaliteit, maar ook voor service. Als er iets kapot is wordt het altijd voor je geregeld. Bandje bijv keer kapot gegaan bij achtevolging na overval. Gelijk begrip en kreeg... Dit bedrijf staat voor kwaliteit, maar ook voor service. Als er iets kapot is wordt het altijd voor je geregeld. Bandje bijv keer kapot gegaan bij achtevolging na overval. Gelijk begrip en kreeg nieuw bandje opgestuurd.

Dik en dik tevreden over MSTR !!

Goede service, snelle levering, mooie horloges!
Kortom dik tevreden!

Menno

Onlangs mn tweede MSTRwatch besteld, en ik ben zeer tevreden! Kwaliteit horloges voor een betaalbare prijs, gewoon top!

Mart

Topp! Snelle levering,

Dirk

Zeer tevreden met zowel mijn aankoop als de gehele service van MSTR watches. Snelle levering en erg behulpzaam en accuraat via de mail (over de bestelling). Ik zou MSTR watches zeker aanbevelen en... Zeer tevreden met zowel mijn aankoop als de gehele service van MSTR watches. Snelle levering en erg behulpzaam en accuraat via de mail (over de bestelling). Ik zou MSTR watches zeker aanbevelen en in de toekomst zal ik zeker weer een nieuwe aankoop doen.

Goede ervaring, snelle levering

Michael

Prima bedrijf, komen de afspraken na en leveren mooie en kwalitatieve uurwerken en daar gaat het om. Heb er meerdere door de jaren heen aangeschaft en heb weinig aan te merken op het bedrijf,... Prima bedrijf, komen de afspraken na en leveren mooie en kwalitatieve uurwerken en daar gaat het om. Heb er meerdere door de jaren heen aangeschaft en heb weinig aan te merken op het bedrijf, alsmede de producten.

Jordy

Super service ze zijn voorbeeld voor andere ondernemingen