Zeer snelle reactie en super snel geleverd. Horloge voldoet aan mijn verwachtingen. Band korter maken was een makkie.
Mulder
Snelle levering, super mooi horloge... vooralsnog tevreden .. bedankt
Jan Elemans
Super
J. van der Sluijs
Heb meerdere horloges van MSTR en blijf enorm fan van het merk. Goede kwaliteit en zeer mooie details. Daarnaast is de service ook bijzonder goed; wat je tegenwoordig niet snel meer ziet. MSTR...Heb meerdere horloges van MSTR en blijf enorm fan van het merk. Goede kwaliteit en zeer mooie details. Daarnaast is de service ook bijzonder goed; wat je tegenwoordig niet snel meer ziet. MSTR reageert snel en is zeer klantgericht. Een zeer tevreden klant hier!
Jochem
Top horloges. Heb er nu meerdere in bezit. Tot op heden zeer te spreken over dit merk. Service ook goed. Reageren snel.
Roberto
Top bedrijf
Astrid
Ik ben tevreden over het mooie horloge in een mooie verpakking. En zeker ook heel tevreden over de klantvriendelijke service die ik heb gekregen toen ik vragen had over het product.
Clearingservicr boone
Top
Poseidon DCH BV
Alles goed geregeld en zeer snel. Zeer tevreden en super mooi horloge